ESL-ov i Vipov projekt Vip Adria League nastavlja svoje putovanje prema LAN dijelu natjecanja na Reboot InfoGameru.

Organizatori su nedugo nakon predstavljanja natjecanja pozvali četiri tima iz regije:  Binary Dragons (NENO, emi, DJOXic, huNter, LETN1), KlickTech ( saveeey, brky, st0le, Bustem, Imp), RESISTANCE (k1Ng0r, N1GHTMARE, DiMKE, NK, Impulse), Squared (shev, JORDAN, Dav, juricM)

Prve otvorene kvalifikacije je uspio dobiti domaći Locastic ( pTKKK, Mariuchii, prvi, Salted, NyX) nadjačavši srpski LikeWeCare rezultatom 2:0 u mapama ( Overpass: 16-9, Cache: 16-7). Nakon kvalifikacija najavljen je odlazak mladog NyXa u Squared.

Srpski proWince je osigurao 6. mjesto od 8 u drugom kvalifikacijskom kupu, savladavši suparnike iz tima Jeste na mapama de_mirage: 16-9, te de_train: 16-12.

Project Lunacy (dEE, fajkus, foky, osama, Slayness) u svojem putu do finala nije imao problema, što se vidi po rezultatima protivničkih timova koji nisu osvojili više od 4 runde. Na kraju se susreo s makedonskim Mischievousom. Tu je nastao problem jer se igrač Lunacya, m4rk0, kvalificirao s drugim timom te je dobio ban iz lige. Project Lunacy je u rematchu odnio još jednu pobjedu u nizu ( Cache: 16-13, Mirage: 16-8).

Zadnje mjesto je zauzeo Psychoactive (andr1x, c0llins, ch1wie, lancemisensei, MUFFY) koji se sukobio s Ripple eSports. Prva mapa de_cache je bila na strani Psychoactive-a, dok su na de_cobble išli u overtime gdje je su dobili četiri runde zatvorivši fazu kvalifikacija. Nakon meča Ripple eSport je odlučio spoznzorirati pobjednike, te od sada nastupaju pod novim imenom.

Srpski sastavi su dominirali kroz sve kvalifikacije, dok su hrvatski i slovenski podbacili lošijim rezultatima. Online liga počinje 19. rujna u kojoj će se svih 8 timova boriti međusobno sakupljajući bodove (round-robin format). Na kraju faze četiri najbolja nastavljaju svoje putovanje.

Sve ekipe koje će sudjelovati u Online grupnoj fazi:

  • Binary Dragons (NENO, emi, DJOXic, huNter, LETN1)
  •  KlickTech (saveeey, brky, st0le, Bustem, Imp)
  • RESISTANCE (k1Ng0r, N1GHTMARE, DiMKE, NK, Impulse)
  • Squared (shev, JORDAN, Dav, juricM, NyX)
  • Locastic (pTKKK, Mariuchii, prvi, Salted, TBA)
  • Project Lunacy (dEE, fajkus, foky, osama, Slayness)
  • Ripple eSports (andr1x, c0llins, ch1wie, maden, MUFFY)
  • proWince (Deki, aVN, ZeroX, holms, kostinho)

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime