U utorak 4.9. napoko će početi druga sezona regionalne esport lige Vip Adria League. Osam timova iz regije borit će se za nagradni fond od 10 tisuća eura i titulu najboljeg CS:GO tima u regiji.

Druga sezona Vip Adria League

Podsjetimo, prošlogodišnji pobjednici Valiance&CO i pobjednici CSadria Clan Championshipa Bajini Puleni (danas UltiCoin) dobili su direktnu pozivnicu u drugu sezonu lige. Preostalih šest timova dobili smo kroz dugotrajne kvalifikacije koje su se održavale ranije ove godine. Velika pauza između kvalifikacija i početka lige nešto je na što nitko nije bio spreman pa tako niti igrači. Zato trenunto nemamo potvrdu u kojim će sastavima timovi zaigrati. Preostalih šest ekipa su GameZone, KlikTech, Project Lunacy, Locastic, Zagreb360 Gaming i GamePub.

Vip Adria League CSGOLiga počinje u utorak 4.9. Mečevi će se igrati dva puta tjedno utorkom i subotom u 20:00. Grupna faza igrat će se u double round robin Bo1 formatu koji će trajati sedam tjedana. Nakon toga očekuju nas online playoff. Četiri najbolja tima dobit će priliku zaigrati na LAN završnici na Reboot InfoGameru u studenom.

Još jedna od promjena je da će ove godine prijenos lige biti moguće pratiti samo na YouTube platformi, na službenom Vip Adria League kanalu.

Predstavljeni i talenti

Kroz drugu sezonu lige vodit će vas naš dobropoznati komentatorski dvojac Baro “PougljeniMrav” Barukčić i Toni “Jurich” Jurić. Na analyst desku u studiju bit će dragi nam prijatelji Marko “Rema” Stojmenović i Aleksandar “Proka” Prokić, a program će voditi Jelena “JSRapunzel” Savić. Istu ekipu ćemo vjerojatno imati priliku gledati i na samoj LAN završnici kasnije ove godine.

Vip Adria League Casteri

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime