Od 29. lipnja do 2. srpnja u Bukureštu moći ćemo svjedočiti intenzivnim mečevima između 16 internacionalnih timova jer će se boriti da bi si osigurali jednu od poželjnih pozivnica. Te će im iste pozivnice dati pristup jednom od najvećih događaja ove godine – PGL Krakow Majoru 2017. Na kraju će eventa 8 momčadi izaći kao pobjednici te će se pridružiti ekskluzivnoj grupi timova koji će ih čekati na prestižnom Majoru – legendarne ekipe poput danskog Astralisa i brazilskog SK-a.

Ekipe koje će sudjelovati na ovim kvalifikacijama:
GODSENT, G2 Esports, Team Liquid, OpTic Gaming, mousesports, HellRaisers, FlipSid3 Tactics, PENTA Sports
Renegades, Cloud9, Vega Squadron, BIG, TyLoo, Immortals, Tengri, Team Dignitas

Postavlja se velik broj pitanja na ovom događaju – koji će timovi prevladati?

Među sudjeljujućim ekipama koje će predstavljati svaki dio svijeta nalaze se timovi koji bi voljeli pokazati svijetu da još uvijek pripadaju samome vrhu CS-a. Među njima nalazimo nadolazeće ekipe i favorite poput BIG-a, HellRaisersa, Dignitasa te brazilskog Immortalsa. Favoriti će se natjecati protiv velikog broja američkih timova, koji nam trebaju pokazati da još uvijek znaju kako igrati CS – jer je NA CS odnedavno otišao u sasvim pogrešnom smjeru.

Postavlja se pitanje i o stanju Yegorovog “markeloff” Markelovovog FlipSid3 Tacticsa – bili su u borbi prošlog vikenda na “Adrenaline Cyber League 2017”, gdje su završili na zadnjem mjestu – iako su u veljači osvojili Dreamhack Open Leipzig, nisu puno toga napravili u međuvremenu. Zbog toga, bit će ih zasigurno zanimljivo pratiti i vidjeti kako će im ići.

Srbija će biti također zastupljena zahvaljujući BIG-ovom Nikoli “LEGIJA” Niniću te Aleksandru “kassad” Trifunoviću i 20-godišnjem Nemanjom “nexa” Isakovićem, koji će igrati pod zastavom australijskog Renegadesa. Hoće li predstavnici regije uspjeti na ovim kvalifikacijama i kroz njih dobiti pristup najvećem LAN-u ove godine?

Svaka od ovih ekipa željela bi napraviti korak prema samome vrhu, a da bi to učinile – kvalificiranje na Major predstavljalo bi ogroman uspjeh! Pratite njih i njihov put prema pobjedi ili neuspjehu na sljedećem linku: https://www.twitch.tv/pgl

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime