Prošla su dva tjedna od kad je ex-BLUEJAYS osvojio prvo mjesto na završnici A1 Adria Lige. Čini se da i pokraj odličnih rezultata, Srpska ekipa nije bila zadovoljna njihovom igrom te su se odlučili za promjenu u njihovom rosteru.

Nakon dva mjeseca u timu, c0llins napušta ex-BLUEJAYS

Luka “c0llins” Živanović se priključio tadašnjoj BLUEJAYS momčadi na početku devetog mjeseca kao zamjena za Pavle “Maden” Boškovića. Dvadesetjednogodišnji igrač je odličan mladi talenat na sceni koji uopće nije razočarao tijekom igranja za (ex-)BLUEJAYS.

Sada već bivši In-Game Leader ex-BLUEJAYS momčadi, Nemanja “sarenii” Šarenac se je putem TwitLonger posta zahvalio c0llinsu za njegovo vrijeme u ekipu, a kao glavni razlog za ovu promjenu je naveo razočaravajuće rezultate u zadnje vrijeme.

Impulse je peti igrač ex-BLUEJAYSa

Aleksa “Impulse” Stankić je nakon napuštanja Valiancea u trećem mjesecu 2018-te godine igrao po različitim mix ekipama većinom online, ali i na nekim manjim LAN turnirima, kao što je Belgrade Open #3, gdje je igrao za ekipu proWince.

Njegov zadnji dom prije ex-BLUEJAYSa je bio Britanski tim Fierce Esports kojeg je napustio zbog nesuglasicama s igračima te kako je on rekao na Twitteru, oni nisu ulagali dovoljno vremena u igru što se njemu nije svidjelo. Drugo mjesto na ESL Premiershipu je bilo njegovo najveće dostignuće u Fierceu, a šampion druge sezone A1 Adria Lige očekuje postići puno više s novim timom.

sarenii je u svom TwitLongeru isto izjavio da će Impulse biti IGL ekipe u buduće, a isto tako će igrati ulogu sekundarnog AWP igrača. ex-BLUEJAYSi trenutno igraju Relog Esports ligu i su jedna od pozvanih ekipa za WESG Adria LAN.

Trenutni sastav ex-BLUEJAYSA je:

RsMiloš “dEE” Marčeta
RsDimitrije “DiMKE” Veljković
RsFilip “aVN” Belojica
Nemanja “sarenii” Šarenac
RsAleksa “Impulse” Stankić

RsDarko “soLo” Mitić (trener)

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime