Unatoč tome što smo u sredini ljetne sezone, CSadria Challenge July imao je dosad najveći broj prijavljenih ekipa, a rast prate i brojke gledatelja na Twitchu. Ta aktivnost je prepoznata, tako da ovaj mjesec možemo potvrditi i jako zanimljive nagrade koje osigurava Plantronics Gaming u suradnji s Udrugom Lege! Osim mjesečnih nagrada sve ostalo ostaje isto: kupovi se odigravaju nedjeljom, a što je najbitnije besplatni su i otvoreni svim CS:GO igračima iz Adria regije (Slovenija, Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Albanija)!

Tri otvorena kupa za dokazivanje i finalni rezerviran za najbolje

csadria challenge format

Format natjecanja podrazumijeva tri otvorena mjesečna kupa, koja se igraju putem FACEIT platforme te završni kup u kojem snage odmjerava pet ekipa koje su skupile najviše bodova kroz tjedne kupove. Finalni kup igra se po step-ladder principu, opisanom u prvom CSadria Challenge članku, a podrazumijeva to da ekipa s najviše bodova iz tjednih kupova ima najlakši put do finala, dok petoplasirana ekipa ima najteži. No kao što smo vidjeli prošli mjesec, čak i petoplasirana ekipa može odnijeti pobjedu!

Mjesečni poredak bit će dostupan na sljedećem linku, a potpuni pravilnik koji ima neke izmjene u odnosu na prošli mjesec po pitanju mijenjanja igrača, dostupan je ovdje.

Preko 400€ vrijedne nagrade na CSadria Challengeu!

Nagrade, koje sponzorira Plantronics Gaming i G2A.COM, uključuju pet Plantronics RIG 500 headseta od kojih su četiri iz E serije, a jedne iz HD serije. Te slušalice rezervirane su za ekipu koja osvoji mjesečni finale, a tjedne pobjednike kao i do sada nagrađujemo FACEIT bodovima te CS:GO ključevima. Kupovi će se ovaj mjesec održati po sljedećem rasporedu:

  • CSadria Challenge #11 – Nedjelja 7. 8., 16:00 (5x CS:GO keys + 10,000 FACEIT points) –  Završen
  • CSadria Challenge #12 – Nedjelja 14. 8., 16:00 (5x CS:GO keys + 10,000 FACEIT points) – Završen
  • CSadria Challenge #13 – Nedjelja 21. 8., 16:00 (5x CS:GO keys + 10,000 FACEIT points) – Završen
  • Mjesečno finale – Lipanj – Nedjelja 28. 8., 16:00 (4x Plantronics RIG 500E, 1x Plantronics RIG 500HD)

Plantronics RIG 500 – prve gaming slušalice s modularnim dizajnom

plantronics gaming rig 500

Plantronics, jedna od vodećih tvrtki u području zvuka i nosivih tehnologija s RIG 500 serijom slušalica želi zadovoljiti potrebe esport entuzijasta, te nastavlja ondje gdje su započeli s GameCom Commander i Supreme Commander serijama. RIG 500 slušalice izrađene su u suradnji s kompetitivnim gamerima kako bi svi detalji odgovarali korištenju u esport industriji. Lagane, fleksibilne te modularnog dizajna – trebale bi odgovarati svakome, a 40 milimetarski driveri zaduženi su za visoku vjerodostojnost zvuka pri igri.

g2a csadria challenge kup

G2A je najbrže rastuća platforma za prodaju igara na svijetu koja povezuje izdavače, igrače i esport entuzijaste. Zajedno sa svojim partnerima dosežu do publike od preko 227 milijuna gamera, a na eBayu su proglašeni #1 prodavačem u području digitalnog gaminga.

 

4 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime