Jedanaesti Major po redu, a drugi ove godine, počinje za svega nekoliko dana. Za razliku od prošle godine, umjesto ESL One Colognea Major će organizirati PGL u poljskom gradu Krakówu.

16 timova, 8 legendi, 8 izazivača

Kao i dosad, na Majoru će prisustvovati 16 timova, od toga top 8 s prošlog Majora (legends) te 8 timova koji su se kvalificirali preko regionalnih kvalifikacija na glavne kvalifikacije, a s kojih su se pak kvalificirali na Major (challengers).

Tijek kvalifikacija
Tijek kvalifikacija

Gdje i kada?

Major će se održati u poljskom gradu Krakówu unutar TAURON arene. Arena je sama po sebi golema, a maksimalan je broj ljudi koje može primiti 15,328. Naravno neće sva mjesta biti dostupna zbog izvedbe samog stagea, no mjesta će biti dovoljno. Premium su mjesta već rasprodana, a ostala se mogu rezervirati na stranici eventa po cijeni od 14€ po danu.

Unutarnji izgled arene
Unutarnji izgled arene

Major počinje 16.7. i traje sve do 23.7.

Novi map veto format

PGL Kraków Major koristit će novi format bananja mapa. Za razliku od starog, gdje je svaki tim banao mape dok nisu ostale dvije od kojih se random odabirala samo jedna te je zatim ekipa koja je druga banala birala stranu, novi format donosi velike promjene. Prvi će tim banati dvije mape, drugi tri mape, zatim će prvi izabrati mapu, a drugi tim izabrati stranu.


Pripremite kokice, zagrijte stolice jer pred nama je najbolje od CS-a na jednom mjestu, gdje će se timovi boriti za vrtoglavih 1,000,000$ od čega će prvo mjesto kući odnijeti 500,000$.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime