S finalnim kvalifikacijama odlučeno je koji će se 8 timova natjecati na PGL Minoru za nagradu od $50,000 te mjesto na kvalifikacijama za nadolazeći MLG Columbus Major.

Prvu rundu kvalifikacija odnijeli su LDLC White koji su bez problema osigurali mjesto te CG, dansko-švedski tim koji je na iznenađenje svih dobio na dustu2 te overpassu protiv Hellraisersa.

Drugu i treću rundu odnose Penta, E-Frag.net, Aligon te Blojexpressen. Zanimljivo je istaknuti da Blojexpressen sadrži dva igrača porijeklom iz BiH: Benjamina “BENDJI” Söderena te Mirana “Dumas” Matkovića.

Benjamin “Bendji” Söderena – Izvor: hltv.org

Zadnja dva mjesta na kvalifikacijama zauzimaju Hellraisersi s pobjedom nad MIINLATEom te CSGO.one sa svojom pobjedom protiv RUZKIja.

Sa završenim kvalifikacijama timovi koji će se natjecati na samom minoru su sljedeći:

LDLC White
CG
E-Frag.net
PENTA
Blojexpressen
AliGon
HellRaisers
CSGO.one

Sami minor bit će održan offline te počinje 29.01. Prijašnje te nadolazeće mečeve možete pratiti na twitch kanalu PGL-a.

1 KOMENTAR

  1. […] Pa realno je da to nisu timovi u pravom smislu riječi, to su skupine ljudi koje igraju kada za to imaju volje i vremena. Ti miksevi vjerojatno nikad neće uroditi timom jer su složeni od igrača kojima leži taj “opušteni” način igre, bez puno dogovorenih stvari, praccanja i taktika. Igra se većinom na pucanje, osjećaj i “naviku” igranja sa suigračima, što doduše generalno u CS:GO-u dobro prolazi. Čisti primjer je i ovaj poptuno nepoznati CG miks koji se kvalificirao za EU minor preko Hellraisersa. […]

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime