Regionalna CS:GO scena raste pa su tako i potrebne neke promjene unutar najboljih regionalnih timova. Nedavno smo pisali o odlasku Matije “NyX” Jovanovića u Squared eSports, a od tad dogodile su se još dvije značajne promjene.

Nakon odlaska Matije “NyX” Jovanovića iz Locastica u Squared, Locastic je ostao na samo četiri igrača te su nakon isprobavanja potencijalnih zamjena odlučili na Petra “Nulum” Vukovića. Nulum je na sceni poznat kao “stari lisac”, igrač koji za svoje godine daje istu kvalitetu igre kao i u mlađim danima. Više puta je igrao za hrvatsku CS:GO reprezentaciju kao i za GIANT5 (Današnji Locastic), a neki kažu da mu je vrhunac karijere bio u CSS-u.

Njegov dugogodišnji suigrač i kapetan ekipe Locastic Mario “Mariuchii” Grdović izjavio je:

“Nulum je moj stari teammate kojeg sam više puta javno pohvalio i on je bio jedan od ključnih igrača za vrijeme GIANT5-a. Nije bio u lineupu kad smo ostvarili “najbolje” rezultate, al je imao veliki utjecaj na temelje naše igre. Nakon što nas je NyX napustio, gledali smo koga bi mogli u tako kratak period uzeti. Od Nuluma se zna što se dobiva, te se zato nismo odlučili za nekog od ‘talenata’.”

Prije dva dana na svome twitter profilu Nemanja “NK” Krstić objavio je kako napušta RESISTANCE. Nije poznat točan uzrok njegova odlaska no sumnja se na nesuglasice unutar samog tima, koje su vrhunac vjerovatno dostigle nakon što je njegov tim izgubio od mixa ProWince u finalu Srpskih kvalifikacija za IeSF turnir u Koreji.

Još uvijek nije poznato kamo će NK dalje, a RESISTANCE je najavio da će u EBL-u koristiti HOLMESa kao zamjenu. Zasad se čini da će k1Ng0rov tim biti prisiljen koristiti NK-a za Vip Adria Ligu, u kojoj HOLMES nastupa za prethodno spomenuti ProWince.

2 KOMENTARI

  1. […] Odlazak Nemanje “NK” Krstića naizgled je otvorio još više prostora da se Impulse razigra te je kroz sezone Vip Adria Lige i EBL-a bio najbolji igrač RESISTANCEa, nakon čijeg službenog raspada prelazi u Squared. S novom ekipom nastavlja s odličnim partijama, predvodi ih do ESL Major League Winter i Omen by HP 2017 naslova i završava godinu s 1.21 ratingom. Ako ovaj AWPer nastavi napredovati tempom kojim je to radio 2017., Adria regija bi uskoro mogla postati premala za njega, ako ga ne odluče vrbovati vladari domaće scene Valiance. […]

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime