Najprestižnija esport liga regije, A1 Adria League, vraća se i ove godine s još dvije sezone u kojima ćemo imati priliku gledati najbolji Counter-Strike u regiji.

A1 Adria League već nekoliko godina dom je ponajboljih regionalnih Counter-Strike ekipa. Jadro prvaka prve i druge sezone, Valiance, uspjelo je osigurati mjesto na StarLadder Berlin Majoru gdje su u zadnjem kolu ispustili Top 8 i Legends status. Većina igrača uNiQUEa, najbolje ekipe treće sezone lige, potpisali su ugovore s Team Secretom dok ostatak momčadi igra za organizaciju Blink. Juggernautsi su osigurali svoje mjesto među najboljim ekipama u nižim ešalonima europskog kantera, a da li će oni obraniti titulu prvaka i u petoj sezoni, ili ćemo vidjeti novog pobjednika A1 Adria Lige, saznat ćemo u sljedećim mjesecima.

Peta sezona A1 Adria Leaguea!

Ove godine A1 Adria League imat će tri naslova pored CS:GO-a, a radi se o Clash Royaleu, Brawl Starsu i FIFA20. Dok će se finale šeste sezona odigrati na Reboot Infogameru, peta sezona bit će potpuno online, kao i prošle godine.

Sve momčadi u ovoj sezoni lige zaslužit će svoje mjesto u SWISS grupi preko otvorenih kvalifikacija. Svaki kvalifikacijski kup odredit će po dvije ekipe koje će napredovati u SWISS ligi. Kupovi će se igrati u single-elimination BO1 formatu sve dok se ne stigne do polufinala koja će biti igrani kao BO3 serije.

Kvalifikacije za A1 Adria League S5 #1 – subota, 09.05.2020

Kvalifikacije za A1 Adria League S5 #2 – nedjelja, 10.05.2020

Svi igrači koji se prijavljuju na kvalifikacije moraju imati državljanstvo te putovnicu od jedne od država Adria regije (Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Kosovo, Slovenija i Albanija), ali ne moraju trenutno živjeti u ni jednoj od gorenavedenih država.

Većina SWISS lige bit će odigrana u BO1 formatu, s izuzetkom na decider mečeve (mečeve za prolazak te eliminaciju) koje će biti BO3. Najbolje četiri ekipe ove faze napredovat će u double-elimination doigravanju u kojem će svi mečevi biti BO3. Prvak i viceprvak pete sezone dobit će direktnu pozivnicu u šestoj sezoni lige.

Nagradni fond za petu sezonu lige je sljedeći:

  1. €1,500 + pozivnica za A1ALS6
  2. €1,100 + pozivnica za A1ALS6
  3. €850
  4. €550

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime