Nakon četiri kola, kvalifikacije za ESL Rio Major došle su do kraja. Dobili smo svih 16 timova koji će sudjelovati u zatvorenim kvalifikacijama, a evo kako su se naše ekipe snašle u kvalifikacijama.

QSKE Gaming

Hrvatsko-slovenski QSKE treće kvalifikacije napustio je još u drugoj rundi. U prvom meču dobili su default win protiv ekipe SkinBaron, dok ih je u drugoj rundi čekao boljerangirani ad hoc. Meč na Infernu nije im nikako pošao za rukom te su oni treće kvalifikacije završili porazom od 7-16.

Juggernauts

Nakon Top 8 završetka na zadnjim kvalifikacijama, Juggernautsi su pokazali malo slabiju igru u trećim kvalifikacijama te dostigli peto kolo. Prvi meč srpska ekipa završila je pobjedom od 16-3 nad C2H5OH, a obračun u trećoj rundi dobili su 16-9 protiv Lupus Ignis momčadi. Nakon još jedne pobjede u četvrtoj rundi, Juggernautsi su napredovali u petom kolu gdje ih je čekao tim sAw iz Portugala. Ekipa predvođena od strane Christopher “MUTiRiS” Fernandesa odigrala je izvrstno na Nuke i uspjela je eliminirati srpsku momčad s kvalifikacija.

Četvrte kvalifikacije Juggernautsi su započeli protiv TKA E-Sportsa u drugoj rundi. Miloš “dEE” Marčeta i njegova ekipa proklizala je pored TKA-a 16-14 pobjedom na Nuke. Sljedeći protivnici bili su Alltech Esports i Juggernautsi su uspješno dobili francusku momčad 16-4. Nakon ove pobjede, Juggernautsi su bili eliminirani od strane daleko slabijeg mix tima eclcats što je bio kraj njihovog puta za ESL Rio Major.

Team Secret

Secret je u drugoj rundi naišao na tim V-T. Lagana 16-3 pobjeda na Nuke poslala ih je u treću rundu gdje su ih čekali Arena Bulls, dobro poznata ekipa na sceni Turske. Secret su napredovali u šestoj rundi nakon dvije pobjede protiv Absolute Legendsa i poljskog PACTa. Tamo su Secret naišli na Lyngby Vikings, ekipu koju su eliminirali u prvim kvalifikacijama. Ovaj put meč je završio u korist danske ekipe ( Nuke16-11).

U njihovoj posljednjoj šansi za Major, Secret su dostigli petu rundu gdje su ih eliminirali viceprvaci RES lige, SKADE. Na njihovom putu do pete runde naišli su na ekipe Unluckers’ i YoungEnough i dobili su ih 16-8 i 16-1. U četvrtoj rundi, njihov protivnik bila je momčad Tenerife Titans gdje igra makedonski igrač Aleksandar “CacaNito” Kjulukoski

Ekipe koje će sudjelovati u zatvorenim kvalifikacijama za ESL Rio Major (Europa) su:

fnatic GODSENT
Ninjas in Pyjamas OG
Dignitas SMASH
Heroic Sprout
MAD Lions BIG
Copenhagen Flames KOVA
Nordavind Moviestar Riders
Apeks Heretics

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime