U sklopu dugoplanirane preinake web stranice counterstrike-hr.com dolazi i jedno iznenađenje: rebrandiranje portala s CSHR na CSadria. 

Sigurni smo da će nekima odluka biti čudna, no razlog rebrandiranja portala je vrlo jednostavan. Hrvatska CS scena je vrlo mala te je u takvoj sceni teško skupiti “kritičnu masu” koja bi doprinijela ostvarivanju naših ciljeva: što više offline i online natjecanja sa što većim nagradnim fondovima. I naravno, nada da će to dovesti do kvalitetnijih domaćih CS:GO ekipa. Stoga smo već od 2014. počeli s natjecanjima koja su otvorena za igrače iz susjednih zemalja u cilju zbližavanju communityja, a rezultati su bili vidljivi posebno na CSHR Championship 2 gdje su na LAN stigle četiri ekipe iz četiri države.

Ponukani takvim rezultatima odlučili smo dati još veći fokus timovima i događanjima iz susjednih zemalja, no to ne znači da ćemo hrvatske timove, igrače i natjecanja zanemariti. Baš naprotiv, pojačani s još par suradnika u 2016. imati ćemo više sadržaja u sve tri glavne kategorije našeg novog weba:

  • Adria, za sve vijesti iz regije koja podrazumijeva Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, BiH, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju,
  • Svijet, koju ćemo popuniti sadržajem vezanim uz najbolje internacionalne CS ekipe te
  • CS:GO, generalnu kategoriju za vijesti o Counter-Strikeu.
  • Osim toga tu su i dvije [Arhiv] kategorije: CS 1.6 te CS:S, u kojima možete pronaći stare članke i čitati o tome što se događalo na sceni u prošlim inačicama CS-a.

Od ostalih funkcionalnosti koje smo dodali tu su i kalendar događanja na kojem možete pronaći informacije o svim regionalnim i najbitnijim internacionalnim CS:GO eventovima te tražim tim/ekipu sustav za oglašavanje, koji je još uvijek u razvoju. Na naslovnicu smo također dodali dvije Youtube playliste: jednu našu te jednu vašu – za sve domaće YouTubere.

Sve u svemu, nadamo se da vam se novi web sviđa, iako još uvijek radimo na nekim dodatnim funkcionalnostima koje ćemo otkriti kroz nadolazeće vrijeme. A ukoliko naiđete na nekakav problem ili imate neki prijedlog, slobodno nam se javite putem kontakt forme ili naše facebook stranice.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime