Foto: HLTV.org

Sjajnim rezultatima na DreamHack Open Tours 2019 Valiance&CO došao je do najboljeg ratinga u povijesti popevši se na 14. mjesto najboljih CS:GO ekipa na svijetu!

Valiance&CO za 14. mjesto nadigrao mouz i G2 Esports

Najbolja ekipa s ovih prostora osvojila je prvo mjesto u skupini A na DreamHack Open Tours pobjedama nad Windigom 16-5 na Mirageu te nad mousesportsom 16-6 na DustII. U meču za drugo mjesto mousesports će pobijediti Windigo 2-0 i tako se plasirati u polufinale ovog 100.000 dolara vrijednog turnira.

U skupini B prvo je mjesto pripali AVANGARU dok je G2 Esports nakon kiksa protiv FRFrogsa ipak uspio osvojiti drugo mjesto.

G2 Esports je bolje otvorio polufinale protiv Valiance&CO s pobjedom na Nukeu od 16-8. Međutim, tad se Valiance vraća na Vretigu sa 16-13 i napetom završnicu u OT-u na DustII u kojoj su slavili 19-17. Kako je mousesports bez problema nadigrao AVANGAR, finalisti na DreamHacku u Francuskoj su bili poznati.

mousesports bolji u finalu

U finalu i Bo3 seriji mousesports je ipak bio bolja ekipa i zasluženo slavio s 2-0. Odnosno 16-12 na Trainu i 16-11 na Mirageu.

Igrač s najboljim ratingom na turniru iz redova Valiance&CO bio je Nemanja “huNter” Kovač. Iako treba napomenuti kako je polufinale protiv G2 Esportsa sjajno odigrao Nestor “LETN1” Tanić s 1.32 prosjekom na tri mape.

Ipak, najbolji igrač turnira bio je Robin “ropz” Kool iz redova mousesportsa s 1.31 ratingom kroz cijeli turnir.

Valiance&CO u šest mjeseci preskočio 66 mjesta

Još 5. studenog 2018. godine Valince&CO je bio 80. ekipa svijeta. Međutim, od tog trenutka do danas konstantno se penju po HLTV.org ljestvici najboljih CS:GO timova na svijetu. Velikim rezultatom na DreamHack Open Toursu popeli su se za šest mjesta i od 20. ovog mjeseca 14. su najbolja ekipa svijeta.

Valiance HLTV

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime