KlikTech je predstavio svoju novu CS:GO ekipu. Radi se o timu koji se kvalificirao na CSadria Clan Championship pod imenom Dale Papi u sastavu HOLMES, NyX, saveeey, Maden, SkippeR. Vrlo potentna regionalna ekipa tako je postala dio domaće esport organizacije, a takva kombinacija mogla bi ostaviti traga na regionalnoj sceni, ali i šire.

KlikTech ponovo prepoznao ekipu punu potencijala

KlikTech je prošle godine potiho ušao na regionalnu esport scenu. Prvo su pod svoje uzeli najbolju regionalnu League of Legends ekipu, a idući korak bio je dovođenje CS:GO ekipe. Tadašnji ex-Fury činili su brky, guGi, Bustem, saveeey i st0Le. Dobri rezultati regionalne ekipe privukli su pažnju KlikTecha, a ubrzo nakon je postignut i dogovor.

kliktech saveeey

KlikTech se između ostalih liga natjecao i u Esports Balkan League i Vip Adria League, dvije najveće regionalne CS:GO lige. Na LAN završnici Vip Adria League u Zagrebu osvojili su treće mjesto, ali ubrzo nakon završetka sezone slijedile su promjene u ekipi. Odlaze Luka “brky” Brkanac i Nejc “saveeey” Mis. Kasnije će se brky vratiti u ekipu s Vladanom “prvim” Marinovićem, međutim niti to neće dugo potrajati. Nakon brojnih izmjena u postavi, ali i previranja na sceni, KlikTech se odlučio za dovođenje kompletno nove postave.

Ekipa je sastavljena od iskustva i mladosti. HOLMES je bivši igrač RESISTANCEa i Squareda, a mogli smo ga pratiti i kao analitičara u Vip Adria League. Saveeey također nije novo ime na regionalnoj sceni. Slovenski AWP igrač vraća se s novom petorkom u KlikTech. Madena će se mnogi sjetiti iz ZeroGP i Ripplea, a jedno je vrijeme igrao i za GIANT5. Mladost u ekipi predstavljaju NyX, koji je iz Locastica prešao u Squared koji će napustiti nakon završetka sezone te SkippeR iz Ripplea.

Novi KlikTech već je pokazao zube u kvalifikacijama za CSadria Clan Championship, ligu koja će ujedno biti i prvi veliki izazov za ovu ekipu. Kvalifikacije su prošli bez poraza ostavljajući iza sebe neka dobro poznata imena na regionalnoj sceni i bivše suigrače. Nakon toga, KlikTech će se s novom postavom boriti za ostanak u Esports Balkan League.

Bustem, st0le, brky, Bomez i Prvi slobodni igrači

Bivša postava KlikTecha sada su slobodni igrači. Bustem, bomez i st0Le su kvalifikacije za CSadria Clan Championship igrali s Mariuchiiijem i ptKKK-om pod imenom Chicken Dinner, ali pitanje je hoće li ta postava ostati na okupu. Brky se također pokušao kvalificirati na CSadria Clan Championshipu i to s igračima koje dobro poznaje – Nulum, dogma, MadBonE i MJ (über noobs), ali neuspješno. Kompletne rezultate prvog kvalifikacijskog kupa za CSadria Clan Championship možete pronaći ovdje.

I prije početka CSadria Clan Championship dao je prve rezultate. Za prvi kvalifikacijski kup prijavilo se više od 30 ekipa iako su se u isto vrijeme održavale i kvalifikacije za Prvu srpsku ligu u organizaciji Efraga. Jedna od četiri kvalificirane ekipe već je pronašla organizaciju što potvrđuje da postoji interes i za zastupanje kvalitetnih regionalnih ekipa. Samo im treba pružiti mogućnost da se natječu u regiji.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime