Toni “Anakintm” Miličević, jedan od poznatijih hrvatskih CS:GO igrača, nedavno je objavio da okuplja novi tim. Pod imenom A1MAZ1NG skupila se sljedeća petorka:

Ekipa je već nastupala na jednom ESL Adria kupu gdje su došli do četvrtfinala pobjedama nad CroHQ-om te Kancer-Strikeom, no nisu mogli poraziti Outsidere (tom b, tinko, salted, servay, laquila). Kako bismo što više saznali upitali smo i samog anakina za komentar:

Pozdrav anakine, za početak možeš li nam reći što je potaknulo tvoj povratak aktivnom igranju prvi put nakon što si napustio GIANT5 (tada Atrox)?

Prije svega pozdrav svima čitateljima.  Pa realno nisam ni bio neaktivan nego sam jednostavno krenuo igrat s drugom ekipom pošto sam se razišao s Giantsima jer su u tom trenutku oni htjeli uložiti više vremena u igru, a ja to nisam mogao radi posla. Poslije toga sam igrao s Teamom Upside Down, no taj tim nije ozbiljnije zaživio. Kada sam saznao da se Nulum vratio odlučio sam probati pokrenuti nešto ozbiljnije s njim u timu, i tako je krenula ideja o Aimazingu.

A1mazing csgo anakin nulum anakintm
Anakin i Nulum ponovno zajedno, prvi put nakon tima IMEX u ranom CS:GO-u

Kakva su tvoja očekivanja od nove ekipe te možes li nam ukratko objasniti na koji su način podijeljene uloge?

Najveća očekivanja su dobro se zabaviti, a petorka je birana između ljudi koji imaju iskustva, a i onog najbitnijeg, želju za igrom. Uloge nisu još striktno definirane budući da smo se tek nedavno skupili no plan je otprilike: Anakin i TMC – Support/Caller, Zvrk – Entry, Brky – AWP i Nulum – što ostane, on ipak može igrati sve 😀

Po prvi put igraš u ekipi s TMC-om, a svi dobro znamo njegov pedigre jos iz 1.6. Što misliš o njemu kao igraču i smatraš li da je on dio koji vam je potreban da ostvarite svoje ciljeve ?

Pa TMC-a svi znaju još iz samih početaka. Igrač koji svojim godinama dokazuje da ima ozbiljnosti i iskustva da može pridonijeti puno. Mislim da će nam biti od velike pomoći, a u proteklim mečevima je već pokazao koliko je zaista vrijedan. Spojimo li njega i Nuluma imamo jednog solidnog šezdesetogodišnjaka koji će uvelike pridonijeti ekipi.

Zahvaljujemo na intervjuu te se nadamo da će team Aimazing postići velike rezultate.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime