Nedavno je organizacija SMASH Esports izbacila Tweet da je NoChance potpisao za njihovu novu organizaciju. U sadašnjem rosteru je upao i mladi Pavle “Maden” Bošković poteklom iz Crne Gore.

Maden je potpisao za internacionalni tim

NoChance su igrali bez organizacije vise od 7 mjeseci, a za to vrijeme je velik broj igrača bio deo ove ekipe. Od online mix tima koji je bio formiran s Adil “ScreaM” BenrlitomomHaakon “Radifaction” Tholo u rosteru, NoChance je prerastao u jedan od najboljih tier 2 tima u Evropi. Novi peti igrač ekipe je Crnogorski talenat Maden. Pre potpisivanja s SMASHom, Maden je bio deo Akopalipse, a zatim i BLUEJAYSa. Dvadeset godišnji igrač je isto deo FPL-C lige na FACEITu. Pavle je se s Akopalipsom uspjeo kvalifikovati za LOOT.BET Hotshot Series i zajedno su osvojili  treću sezonu CSAdria Clan Championshipa.

SMASH Esports
SMASH Esports

SMASH Esports je u vlasništvu kreatora Belgijske Smash The House izdavačke kuće, točnije poznati DJi Dimitri Vegas i LikeMike. Ekipa NoChancea je privukla pažnju s kvalifikacijom na Evropskom Minoru s tim što su u zatvorenim kvalifikacijama pobijedili Windigo i Heroic. U Berlinu su pobijedili mousesports u BO1 ali su zatim izgubili isti taj rematch i su bili eliminirani od CR4ZY u BO3 serijalu.

Novo potpisani tim će kasnije ovog mjeseca nastupiti na online turnirima LOOT.BET Season 4 i European Champions Cup. Vjerojatno svi mi jedva čekamo da vidimo kako će se naš Maden pokazati s novim timom.

SMASH Esports ulazi u CS:GO s sljedećim timom:

Mikail Maikelele Bill
Kevin kRYSTAL Amend
Martin STYKO Styk
Jesse zehN Linjala
Pavle Maden Bošković

Jonatan DevilwalkLundberg (trener)

 

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime