Danas je došlo do velikih promjena na švedskoj CS:GO sceni, a u danu koji je obilježio kraj jedne ere i ponovno okupljanje jednog od najpoznatijih rostera ikada zaista je bilo mnogo informacija za svakoga.

f0rest napušta NiP; nawwk novi igrač

Legendarni Patrik “f0rest” Lindberg nakon sedam punih godina prestaje biti dio NiP-a. Čovjek koji je pokazao da je jedan od najboljih ikada svoju karijeru nastavit će u timu Dignitas. Lista onoga što je osvojio i što je postigao bila bi dovoljno duga za pisanje jednog posebnog članka, ali ipak možemo izdvojiti 8 MVP nagrada, ogroman broj EVP nagrada, ESL ONE Cologne Major 2014 i druge.

Njegovo mjesto popunit će Tim “nawwk” Jonasson, bivši igrač GamerLegiona. Po dolasku preuzet će ulogu AWP igrača. Ovako izgleda sadašnja postava Ninjas In Pyjamas:

Fredrik “REZ” Sterner
Jonas “Lekr0” Olofsson
Simon “twist” Eliasson
Nicolas “Plopski” Gonzalez Zamora
Tim “nawwk” Jonasson

Björn “THREAT” Pers (coach)

Ovim transferima je definitivno završeno jedno poglavlje u povijesti CS:GO-a. Da li će mlade snage na čelu sa REZ-om moći ostvariti ono što su ostvarili njihovi prethodnici? Može se reći da sumnjamo, ali u isto vrijeme smo optimistični.

GeT_RiGhT i ostali pod okriljem nove organizacije

Dignitas, koji je CS:GO scenu napustio prije dvije godine vraća se potpisivanjem najlakše rečeno bivše ekipe NiP-a. Pored GeT_RiGhT, tu su još Patrik “f0rest” Lindberg, Richard “Xizt” Landström, Adam “friberg” Friberg i mladi Håkon “hallzerk” Fjærli. Kako je preneseno na službenom profilu Dignitasa, trener ekipe biti će Robin “Fifflaren” Johansson.

Patrik “f0rest” Lindberg
Richard “Xizt” Landström
Christopher “GeT_RiGhT” Alesund
Adam “friberg” Friberg
Håkon “hallzerk” Fjærli

Robin “Fifflaren” Johansson (trener)

Kada će se dogoditi prvi službeni meč ove ekipe još nije poznato, ali bi navodno trebali igrati novu B Site ligu. Ostaje nam vidjeti hoće li stari prijatelji i suigrači naći način za borbu protiv drugih vrhunskih timova u CS:GO vrhu, ali nema sumnje da će svaki tim u oglede protiv Dignitasa ulaziti s određenom dozom strahopoštovanja.

Ovi transferi su doveli do promjena i u GamerLegionu, a njihov roster izgleda ovako:

Dennis “dennis” Edman
Alfred “RuStY” Karlsson
Hampus “hampus” Poser
Fredrik “freddieb” Buö
William “draken” Sundin

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime