Nagađanja otprije nekoliko dana pokazala su se točnima. Valiance&CO doveo je tri Nemanju “nexu” Isakovića i Rokasa “EspiranTa” Milasauskasa te Otta “ottoNda” Shiva. Aleksa “Impulse” Stankić i Aleksandar “jayzaR” Žarković sele na klupu, dok će Luka “emi” Vuković preuzeti ulogu analitičara.

Europski Valiance&CO

Nakon serije loših rezultata i promjena u ekipi, Valiance&CO je napravio najveću dosad. Dovedena su tri nove igrača nexa, EspiranTo i ottonD, koji će uz LETN1 i huNtera činiti novu petorku.

Valiance&CO
Nestor “LETN1” Tanić – IGL
Nemanja “nexa” Isaković
Nemanja “huNter” Kovač
Rokas “EspiranTo” Milasauskas
Otto “ottoNd” Shivo
Zamjene:
Aleksa “Impulse” Stankić
Aleksandar “jayzaR” Žarković

nexa i EspiranTo dolaze iz Imperiala, ekipe koja je osvojila Copenhagen Games i DreamHack Summer te su 10 tjedana bili među 30 najboljih ekipa na svijetu. ottoNd je od 9.2017. bio igrač HAVU Gaminga s kojim je osvojio nekoliko manjih turnira uglavnom po Skandinaviji. U službenom priopćenju navodi se kako je cilj Valiance&CO i dalje biti među 16 najboljih timova na svijetu te napraviti jednu od najvećih esport organizacija. Rezultati u posljednje vrijeme nisu išli u tom smjeru i odlučili su se na velike promjene. Cijelo priopćenje možete pročitati na službenoj stranici.

Valiance&CO na tri regionalna igrača

Bez obzira na velike promjene Valiance&CO u prvoj petorci i dalje ima tri igrača iz regije. U slučaju da im zatreba i četvrti može uskočiti Impulse s klupe. Tako bi tehnički Valiance&CO mogao i dalje nastupati u praktički svim regionalnim natjecanjima. U više je navrata nexa uskakao za Valiance&CO i dobro se poznaje s ostatkom ekipe te je prijavljen kao zamjena u A1 Adria League i moći će igrati na LAN završnici za 20-ak dana.

S dva igrača koji ne pričaju srpski, komunikacija u timu će se vjerojatno voditi na engleskom. Vidjet ćemo hoće li Valiance&CO s europskim pojačanjima moći ostvariti ciljeve organizacije.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime