Ne pališ stream na mobilnoj mreži jer ti nedostaje giga? I dalje si na parici i brzina internetske konekcije ti je katastrofa? Svaki update za CS:GO skidaš satima? A1 Hrvatska ima rješenje – Neograničeni Net.

Neograničeni Net u A1

Turnira je sve više, a vremena za pratiti streamove sve manje. Ipak, rijetko ih gledamo na mobilnoj mreži dok putujemo ili čekamo predavanje, kako se ne bi zaigrali i potrošili sav promet u tarifi. Bliži nam se i LAN završnica CSadria Clan Championshipa, koju nikako ne želiš propustiti, a nedavno je krenula i posljednja sezona Game of Thronesa. Gige na mobitelu nikad nisu bile potrebnije, a često ti ih nedostaje? Neograničeni Net u A1 staje na kraj takvim problemima.

Više nećeš morati provjeravati potrošeni promet.

A1 Neograničene Gige

A1 pretplatnicima s tarifama Mobilna M i Mobilna L sada je već od 40 kuna mjesečno dostupan neograničeni internet promet. Neograničeni Net ti omogućuje da po punoj brzini surfaš do 100GB prometa, a zatim ti se brzina ograničava na 2Mbps, što je više nego dovoljno za praćenje streamova i svakodnevnu upotrebu.

Primjerice, postaneš li novi A1 korisnik uz Mobilnu M tarifu i Neograničeni Net za 189 kuna mjesečno imat ćeš 5000 minuta ili SMS poruka te neograničeni internet promet, s time da će ti 110GB biti po maksimalnoj brzini.

Ako doma imaš sporiji internet, za važne updateove ili ako trebaš nešto uploadati, možeš koristiti hotspot od mobitela. Ili ga pak otvoriti za svoje prijatelje kada ste vani. Naravno, možeš upariti mobilne i fiksne usluge u A1 Hrvatska te tako ostvariti i dodatne pogodnosti.

Neograničeni Net A1

Opciju Neograničeni Net možeš koristiti kako ti odgovara. Odeš li negdje s društvom možeš ju jedan mjesec uključiti, pa je isključiti kada ti neograničeni promet više nije potreban.

Opciju možeš uključiti online ili na prodajnim mjestima A1, a sve važne informacije saznati na službenim stranicama. Možeš i ostaviti kontakt broj na koji ćete nazvati neko od prodajnih agenata A1 i objasniti ti sve detalje nove opcije.

Sadržaj je objavljen u suradnji s A1 Hrvatska.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime