Već više od dva mjeseca kruže glasine o ulasku DOTA 2 giganta OG na CS:GO scenu, a to se napokon i dogodilo.

Još jedna organizacija ulazi u CS:GO

Čini se da nova liga koja se kuha već mjesecima privlači velik broj organizacija u CS. Nakon što su organizacije poput 100Thievesa i Evil Geniusesa postali deo CS:GO scene, OG je odlučio ići njihovim stupama te su formirali svoji tim. OG je samo jedna od mnogih koji imaju planove što se tiče CS:GO ekipa. Renegades su nedavno predstavili novi tim (momčad Grayhound Gaminga), a Dignitas i Gen.G su u fazi pronalaženja igrača za njihove timove.

OG valde
valde će biti deo novog OG tima

OG tim će se sastojati od igraća kao što su Francuski veteran Nathan “NBK-” Schmitt i bivši igrač ENCEa Aleksi “Aleksib” Virolainen. Menadžeri OG CS:GO divizije će biti Johan “N0tail” Sundstein i Sébastien “Ceb” Debs, dvostruki šampioni Dotinog The Internationala. Tim su kompletirali Issa “ISSAA” Murad i Valdemar “valde” Bjørn Vangså, a Mateusz “mantuu” Wilczewski je zadnji član ove momčadi.

Prije kupnje mantuua, OG su bili zainteresirani za mladog Elias “Jamppi” Olkkonena, ali nisu htjeli riskirati budući da je Jamppi imao stari Steam profil s VAC banom što bi bilo problem ekipi na određenim turnirima. Njihova druga opcija za AWP igraća je bio Valentin “poizon” Vasilev koji je čini se dobio punu bolju ponudu od ekipe Complexity i nije postao dio ovog projekta.

Ovo je OG CS:GO roster:

Nathan “NBK-” Schmitt
Valdemar “valde” Bjørn Vangså
Aleksi “Aleksib” Virolainen
Issa “ISSAA” Murad
Mateusz “mantuu” Wilczewski

Slike: DreamHack.com / Luc Bouchon, Adela Sznajder 

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime