Nakon pomalo jednostranih četvrtfinalnih mečeva poznata su četiri tima koja će se boriti za mjesto u finalu na FACEIT Major: London. Polufinalni mečevi su na rasporedu u subotu, prvi počinje u 17:15.

Četvrtfinale bez iznenađenja

U mečevima četvrtfinala nismo vidjeli niti jedno iznenađenje. Najuvjerljiviji je bio Na’Vi, koji je pomeo BIG. Gob b i društvo nisu imali nikakve šanse te su na dvije mape osvojili svega osam rundi. U američkom dvoboju MiBR je pomeo compLexity, najveće iznenađenje turnira. Tako će se coL morati zadovoljiti s četvrtfinalom, a brazilska ekipa je s pola gasa prošla u polufinale.

Liquid je imao nešto problema protiv HellRaisersa, ali na kraju u uspjeli pobijediti na odlučujućem Cacheu 16-8. Jasno je svima da to nije bilo pravo izdanje Liquida, za koji mnogi smatraju da bi mogao osvojiti major. I na kraju, Astralis je bio prejak za nedorečeni FaZe, koji u posljednje vrijeme nije onaj pravi. NiKo i društvo trenutno ne pretendiraju za mjesto među tri najbolje ekipe svijeta.

Na’Vi vs. BIG – 2:0 (Dust II 16-2, Nuke 16-6)
compLexity vs. MiBR – 2:0 (Train 16-4, Inferno 16-12)
Liquid vs. HellRaisers – 2:1 (Mirage 16-10, Dust II 10-16, Cache 16-8)
Astralis vs. FaZe – 2:0 (Mirage 16-14, Inferno 16-12)

Polufinale FACEIT Majora

U polufinalu počinje u subotu uz 17:15, a do kraja dana saznat ćemo finaliste drugog majora godine.

FACEIT Major semisNa’Vi je raspucan i dobro raspoložen. U Londonu s1mple nije sam već ima odličnu podršku od suigrača pa su tako electronic i flamie uz njega među pet najboljih igrača turnira. MiBR će imati jako težak posao, ali njihob bi put mogao završiti danas.

U drugom meču dana Liquid bi mogao nadigrati Dance, ali pitanje je koji će se Liquid pojaviti. Liquid je jučer pokazao slabost protiv HellRaisersa. Dogodi li se to i danas Astralis će to znati iskoristiti.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime