Nakon više od četiri mjeseca, Natus Vincere ponovo je odlučio praviti promjene u rosteru. Ladislav “GuardiaN” Kovács, jedan od najpoznatijih CS:GO igrača proteklog desetljeća, prestaje biti dio Na’Vi-a.

Loši rezultati u posljednjoj godini

Čitavu prošlu godinu ukrajinsku organizaciju pratili su loši rezultati. Tokom proteklih 12 mjeseci uspjeli su osvojiti svega jedan trofej, StarSeries & i-League CS:GO Season 7. Nakon toga uslijedio je još veći pad forme te loše pozicije na velikim ESL, DreamHack i Blast turnirima.

Odlazak legendi Edwarda i Zeusa

Usljed slabih partija i loše igre Ioann “Edward” Sukhariev je 29. svibnja zamijenjen s Kirillom “Boombl4” Mikhailovom. Ipak, neki veći napredak nije ostvaren. Ubrzo nakon toga pojavila se vijest da će Danylo “Zeus” Teslenko nakon majora napustiti Na’Vi što se 14. rujna i dogodilo. Njegovo mjesto popunio je GuardiaN. Od tog trenutka GuardiaN je preuzeo poziciju AWP igrača, a Boombl4 ulogu IGL-a.

s1mple ponovo AWP-er; potraga za novim riflerom

Kako se navodi u izvejštajima, Oleksandr “s1mple” Kostyliev ponovno bi trebao biti prvi izbor kada je u pitanju AWP. Ideja je da novi član ekipe postane igrač koji bi bio rifler. Već sada mladi igrač, Rodion “fear” Smykm, aktivno trenira s prvom ekipom, ali nije još poznato da li će upravo on i službeno postati peti igrač.

Guardian - Na'Vi
Na’Vi na StarSeries & i-League CS:GO Season 8

s1mple i ekipa će ponovo igrati od 1. veljače u okviru ICE Challenge 2020., tako da će novi igrač biti poznat kroz nekoliko narednih dana.

S ovom promjenom Na’Vi trenutno imaju:

Egor “flamie” Vasilyev
Aleksandr “s1mple” Kostyliev
Denis “electronic” Sharipov
Kirill “Boombl4” Mikhailov

Andrey “B1ad3” Gorodenskiy (coach)

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime