U iduća dva tjedna najbolji timovi na svijetu natjecat će se na IEM Katowice Majoru za milijun dolara i ulazak u povijest i sve to uz hrpu odličnog kantera. Počeo je IEM Katowice Major 2019.

IEM Katowice Major

IEM Katowice Major igrat će se u više dvorana u poljskim Katowicama od 13.2. do 3.3., kada će se odigrati veliko finale u kultnoj Spodek areni. Nagradni fond je milijun dolara.

U srijedu 3. veljače u Katowicama počela je prva faza IEM Katowice MajoraNew Challengers Stage. Najbolji timovi iz regionalnih minora i oni s challenger statusom s FACEIT Majora najteču se za prolazak u Legends Stage. Igra se swiss format sa seedanjem u kojem su eliminacijski i odlučujući mečevi Bo3, a svi ostali Bo1. Najboljih osam timova prolazi u iduću fazu.

IEM Katowice Major 1U istom će se formatu od 20.2. do 24.2. igrati New Legends Stage u kojem svoje protivnike čekaju Astralis, Na’Vi, MIBR, Team Liquid, compLexity Gaming, BIG, HellRaisers i FaZe Clan, timovi koji su Legends status izborili na FACEIT Majoru u Londonu.

Posljednja faza IEM Katowice Majora je New Champions Stage. Najboljih osam timova na Majoru osigurat će Legends status za idući Major te će se natjecati u single elimination bracketu za titulu pobjednika.

Stream možete pratiti na ESL CS:GO kanalu.

Astralis jasni favorit

Danski Astralis najbolja je CS:GO ekipa na svijetu i glavni favorit za osvajanje Majora. Međutim, to neće biti nimalo jednostavno, a Liquid je na iBUYPOWER Mastersu pokazao da se Astralis može pobijediti.

Ipak, osvoji li Astralis IEM Katowice Major više neće biti dvojbe da su najbolja CS:GO ekipa svih vremena.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime