A1 Adria League će se u 2019. sastojati od dvije sezone, odnosno treće i četvrte. CS:GO je uključen u obje, a ukupni nagradni fond iznosi čak 12.000 eura. Uz CS:GO, igrat će se još i Dota 2, Clash Royale te još jedna, zasad nepotvrđena mobilna igra.

Nova sezona A1 Adria League

U trećoj sezoni A1 Adria Leaguea imat ćemo kvalifikacije i playoff, a sve će se igrati potpuno online. Osim najvećeg dijela nagradnog fonda finalisti treće sezone izborit će i mjesto u grupnoj fazi četvrte sezone.

Kvalifikacije počinju već u petom mjesecu. Igrat će se single elimination Bo1 format, a odlučujući mečevi, oni u četvrtfinalu, igrat će se Bo3. Iz svakog kvalifikacijskog kupa po četiri ekipe prolaze u playoff. Prijave su otvorene.

A1 Adria League kvalifikacije:

Playoff će se igrati u istom formatu 15. i 16.6. kada će se najboljih osam ekipa boriti za najveći dio nagradnog fonda od 2000 eura i mjesta u četvrtoj sezoni.

Nagradni fond:
1. €1000 – Mjesto u četvrtoj sezoni A1 Adria League
2. €500 – Mjesto u četvrtoj sezoni A1 Adria League
3. €350
4. €150

Za sve novosti vezane uz A1 Adria League pratite službene stranice na društvenim mrežama:

Podsjetimo, prošle godine u A1 Adria Leagueu imali smo samo jednu sezonu u kojoj su se kvalifikacije održavale na proljeće, a LAN finale krajem 11. mjeseca. Ovoga puta održat će se dvije sezone. Treća služi kao svojevrsni uvod, odnosno kvalifikacije za četvrtu, ali samo dvije ekipe će izboriti mjesto u idućoj sezoni. Uključen je i respektabilan nagradni fond, kada uzmemo u obzir da se radi o online natjecanju koje traje manje od mjesec dana.

A1 Adria League

Pozivnica za treću sezonu nema, ali to ne znači da ih neće biti u glavnoj sezoni krajem godine. Respektabilne regionalne ekipe ipak ne bi trebale imati problema kvalificirati se među najbolje četiri u dva kvalifikacijska kupa.

Za kraj godine – LAN finale i 10.000 eura

Četvrta sezona lige uključuje otvorene i zatvorene kvalifikacije, grupnu fazu i LAN finale, koje će se ponovo održati na Reboot InfoGameru. Nagradni fond ostaje nepromijenjen u odnosu na prošle godine – 10.000 eura.

Više o četvrtoj sezoni kada o tome dođe vrijeme i bude dostupno više informacija.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime