Reboot i HGspot u subotu 20. listopada organiziraju 1v1 turnir u Zagrebu s nagradnim fondom oko pet tisuća kuna. Na turniru će se natjecati 16 igrača, a nagrade će podijeliti najboljih osam igrača.

Fall Shootout CS:GO 1v1 

Fall Shootout CS:GO 1v1 ime je novog turnira organiziranog od strane Reboota, koji će se održati u sklopu gaming dana u poslovnici HGspot Utrine u Zagrebu. Prijave za turnir su otvorene do četvrtka 18.10., a samo natjecanje će se održati dva dana kasnije. Prijaviti se možete putem maila na adresu shootout@reboot.hr. Prijava treba sadržavati ime i prezime igrača, kontakt email i broj telefona. U trenutku pisanja članka prijavljeno je 11 igrača.

Službenu objavu i popis igrača možete pronaći na stranici Reboota.

Na turniru će igrati 16 igrača, iako nije definirano kojih i kako će se oni odabrati. Vjerojatno prvih 16 koji se prijavi za turnir i pojavi na mjestu održavanja, ali to nije službena informacija. Također, popis nagrada nije objavljen niti se igdje navodi kako će one biti raspoređene. Nije objavljeno ni hoće li se turnir streamati ili ne. CSadria kao takva nema nikakve veze s organizacijom ni realizacijom samog turnira.

Fall Shootout 1v1

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime