Bez obzira na to što je Finn “karrigan” Andersen napustio finale nakon prve mape, G2 Esports nisu uspjeli pobijediti mousesports u njihovom prvom finalu s ovim rosterom.

G2 odličnom grupnom fazom napredovao u playoff

Nemanja “huNter-” Kovač i G2 su cs_summit 5 otvorili s dvije pobjede nad ekipom FURIA. Slijedili su 1-1 mečevi protiv MIBR-a i OGa, a onda su imali nekoliko dominantnih pobjeda. Dva puta su savladali mousesports, koji je koristio Niels-Christian “NaToSaphiXa” Sillassen umjesto Özgür “woxic” Ekera.

G2 Esports

Turski igrač nije mogao igrati cs_summit zbog problema s vizom pa se mouz morao osloniti na bivšeg igrača Heroica za ovaj turnir. G2 je izgledao sve bolje i bolje prije kraj grupne faze te nisu izgubili više od 8 rundi u nijednoj mapi protiv mousesportsa i Virtus.proa.

Rejin igrao finale s mousesportsom

Nakon 2-1 pobjede u polufinalu protiv ekipe Virtus.pro, G2 su napredovali u finale cs_summita gdje ih je čekao mousesports. mouz su uspjeli dobiti prvu mapu finala, Mirage, u produžetcima. G2 su prije samog kraja mape uspjeli uzeti nekoliko rundi i osigurati overtime, ali na kraju nisu mogli uzeti map pick njihovih protivnika. karrigan, IGL mousesportsa, je bio prinuđen napustiti cs_summit nakon prve mape jer je trebao ići kući u Dansku da bi izbjegao probleme s vizom za nadolazeći EPICENTER.

Ostatak finala je morao odigrati Allan “Rejin” Petersen, trener ekipe. Vertigo je pokazao nedostatak firepowera za mousesports i G2 su 16-1 pobjedom bez problema odnijeli meč u treću mapu, Train. Čini se da je srpsko-francuska momčad podcijenila mouz pa su uspjeli izgubiti 10-5 vodstvo na Trainu. U drugom poluvremenu oni nisu mogli uzeti više od 4 rundi, i Robin “ropz” Kool je osigurao 3/3 titula za mousesports u njihovim zadnjim tri turnirima.

Timovi su petu iteraciju cs_summita završili na sljedećim pozicijama:

1.mousesports – $52,500
2.G2 – $27,500
3-4.Virtus.pro – $12,500
3-4.OG – $12,500
5.FURIA – $4,500
6.MIBR – $4,500

Slike: Beyond the Summit

1 KOMENTAR

  1. […] Jedino čime bi se osvajači majora 2014. godine mogli pohvaliti jest drugo mjesto na CS:GO Asia Championshipu 2018. godine, a sve je to skupa vrlo daleko od legendarnih uspjeha Pashe i ostalih velikana CS:GO scene iz Poljske koji su nekada igrali za Virtus.Pro. Ogroman pad u igri organizaciju prati već dvije godine, a iako je napravljeno nekoliko promjena niti jedna od njih nije bila pun pogodak. Posljednji nastup na cs_summit 6 je isto tako bio slab, a ekipa je završila kao četvrta od ukupno šest ekipa. […]

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime