fnatic su nedavno na njihovu web stranicu objavili vijest u kojoj su najavili potpisivanje dva staro-nova igraća, Robin “flusha” Ronnquista i Maikil “Golden” Selima.

fnatic ušli u novu fazu

Nakon sto se fnatic za prvi put u povijesti nije uspjeo biti dio CS:GO Majora, organizacija je na klupu premjestila Richard “Xizt” Landströma i Simon “twist” Eliassona. Dok je lider tima bio Xizt, fnatic je imao svoje odlične momente, kao sto je osvajanje PLG Grand Slama i srebrene medalje na IEM Sydneyu i StarSeries i-League sezonu 7, ali su prevladavali loši rezultati i organizacija se odlučila za gorenavedene dvije promjene.

Golden
HLTV.org

“S obzirom na veličinu neuspjeha da se kvalificiramo za Major po prvi put u povijesti fnatica, promjena je doista bila potrebna. Sada, nažalost, bez Simona (twist) i Richarda (Xizt), moramo izgraditi snažnu, dosljednu ekipu za budućnost i vratiti fnatic natrag do samog vrha.” – izjava CEO-a fnatica u vrijeme promjene twista i Xizta.

flusha se vraća u fnatic

flusha je dobro poznat igrač fnaticu. On je zajedno s organizacijom osvojio tri Majora (DreamHack Winter 2013, ESL One Katowice 2015, ESL One Cologne 2015) i velik broj turnira. Nakon sto je napustio fnatic, proveo je kratak preiod sa Cloud9om, a onda je bio na pauzi od kompetitivnog CS:GO-a. Señor VAC se vraća u igru i spreman je vratiti fnatic na sam vrh CS:GO scene.

flusha
HLTV.org

Golden je bio dio fnatic akademije pre nego sto je bio pozvan u prvi tim. On je pomogao fnaticu da osvoji IEM Katowice 2018, a i WESG 2017 World Finals. Dvadeset petogodišnjak je nakon fnatica igrao u Cloud9, a skorije je igrao s NiP-om gdje su Nindže odigrali Major 0-3 i završili u Minor ciklusima. On je pozajmljen od strane Cloud9a, a ugovor s fnaticom je potpisao do kraja godine i može ga produžiti ako se tim odluci na taj potez.

Novi tim fnatica izgleda ovako:

Jesper “JW” Wecksell
Freddy “KRIMZ” Johansson
Ludvig “Brollan” Brolin
Robin “flusha” Rönnquist
Maikil “Golden” Selim (pozajmica)

Andreas “Samuelsson” Samuelsson (trener)

Richard “Xizt” Landström (benched)
Simon “twist” Eliasson (benched)

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime