Screenshot_1

 

Gaming.rs je potvrdio da su Copenhagen Wolvsi i HellRaisers odlučili da neće nastupati na Slovenskom lanu „The Gaming Paradise“.

Manje od 24 sata prije nego što je turnir počeo, organizatori su bili prisiljeni naći dvije ekipe koje bi zamijenile CPW i HR, jer te dvije ekipe su bile prisiljene otkazat svoj nastup na turniru radi zatvorenih kvalifikacija za sljedeći CS:GO DH Cluj koje su u nedjelju (danas), a ekipe koje su pozvane u zadnji trenutak su slovenski MiA i srpski CSGO-Saloon.

Obe ekipe koje su došle kao zamijene za CPW i HR su mixevi koji se po našim informacijama nisu posebno spremali za ovaj turnir, pa od njih ne možemo puno očekivati, pogotovo protiv svjetskih top CS ekipa poput Na’Via i Virtus.pro-a! MiA je po mnogima bila najbolja slovenska 1.6 ekipa, ali takav uspjeh nisu uspjeli ponoviti u CS:GOu. MiA nastupa sa n1nnxom, bomezom, saveeyom, WaHom i SERVAYom. CSGO-Saloon je predvođen sa veteranom balkanskog CSa Aleksandrom „kassadom“ Trifunovićem, a ostatak njegovog tima čine g0g1, 1NTEL, DiMKE, soLo. CSGO-Saloon smo mogli vidjeti u akciji zadnje vrijeme s njihovim nastupanjem na Balkan SuperCup #1 Lan završnici.

Radi dolaska novih timova došlo je do promjene u „seedanju“ i „bracketu“, tako da sada četvrt-finalni mečevi (svi mečevi su BO3,uz finale s BO5) izgledaju ovako:
NaVi – MiA
E-frag – Team Kinguin
mousesports – Titan
CSGO-Saloon – Virtus.Pro

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime