Bivši član fnatica Markus “pronax” Wallsten jučer je putem Twittera objavio kako napušta natjecateljski dio igre i odlazi u mirovinu. Također je najavio kako se prebacuje na nešto “veće od njega”.

pronax se pojavio na svjetskoj sceni 2008. godine i zaigrao je za nekoliko vrhunskih CS 1.6 ekipa. Najpoznatije od njih su Begrip, H2k Gaming i RAGE-Gaming. Tijekom karijere u CS:GO-u zaigrao je za Absolute Legends i n!faculty prije nego je krajem 2013. godine stigao u fnatic.

Osim što je pomogao fnaticu da postane jedan od najdominantnijih timova u povijesti Counter-Strikea, pronax je prvi igrač s osvojena tri Major naslova – od kojih su dva uzastopna. Karijeru u fnaticu završava krajem 2015. godine, a na njegovo mjesto dolazi Dennis “dennis” Edman.

Početkom 2016. godine stvorio je GODSENT, ali se borio kako bi dostigao istu razinu igre kao u fnaticu. Tijekom 15 mjeseci provedenih u ekipi, osvojio je samo jedan naslov na Europe Minoru koji je vodio do ELEAGUE Majora 2017., gdje će završiti na 9.-11. mjestu.

Nakon otprilike devet mjeseci igranja sa Enyoy/Chaos timom odlučio je ponovno napraviti tim Ancient uz pomoć bivšeg suigrača iz fnatica Andreasa “znajder” Lindberga. Pronax je svoj posljednji nastup imao pod ekipom GODSENT na Copenhagen Games 2019. na kojem je ispao u BYOC qualifieru.

 

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime