U ovom članku vam donosimo još jedan u nizu intervjua pred finale A1 Adria Lige. U nastavku ćete moći pročitati očekivanja igrača ekipe JESTE, njihove komentare na raniju igru te još mnogo toga.

Krenimo od samog početka. Vi ste jedina ekipa na LAN završnici koja je svoj put započela u otvorenim kvalifikacijama. Da li ste prije 2 mjeseca očekivali ovako dobar plasman?

“Iskreno, nismo očekivali da ćemo se kvalificirat i da ćemo dogurati ovako daleko. Na samom početku smo imali brojne probleme u ekipi te smo stoga napravili neke izmejene sa željom da nađemo ono što bi bilo najbolje za nas. Istinski mi je drago da smo uspjeli da osiguramo LAN finale u Zagrebu jer je to bila velika želja mojih suigrača i mene.”

Ukratko, kako biste vi ocijenili vašu igru tokom online dijela A1 Adria Lige?

“Imali smo jako loš početak upravo zbog gore navedenih problema, ali nakon obavljenih izmjena vidilo se da tim puno bolje funkcionira i da stvari idu ka boljem što su pokazali i rezultati u zadnjim mečevima.”

Iako niste uspjeli da se direktno kvalifikujete za LAN finale, u PlayOffu ste pokazali odličnu igru. Koliki značaj ta činjenica ima pred ovo LAN finale?

“Ima veliki značaj za naše samopouzdanje. Drago mi je na koji način trenutno funkcioniramo i nadam se da ćemo tu dobru igru uspjeti prenijeti i na finalne mečeve u Zagrebu.”

U kakvim uvjetima “radite”? Da li i koliko vremena imate za pripreme?

“Priprema nije bilo puno. Neki od igrača idu na faks, a neki rade stoga nemamo toliko vremena da se skupimo i uložimo kvalitetno vrijeme zajedno.”

Za kraj, vaša očekivanja i kratak komentar.

“Očekujem da prije svega pokažemo dobru igru i da se naravno zabavimo.”

Roster JESTE koji će zaigrati u Zagrebu izgleda ovako:

HrMarko “Maki” Mijatović
HrGabrijel “Šego” Šego
sloveniaAljaž “aljek1n” Škrabl
RsDragan “elllement” Milanović
RsMeris “MERISINHO” Bihorac

Svoj prvi meč ekipa JESTE igra protiv Team uNIQUE a dodatne informacije možete pročitati ovdje.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime