U drugim kvalifikacijama za CSadria Clan Championship 4, otprije poznatim ekipama SoA i Gameroids pridružili su se timovi AIRLIJA i BlinkAL.

Dobili smo makedonsku momčad u drugim kvalifikacijama

Jane “aidKiT” Apostolovski i AIRLIJA su u prvoj rundi ostvarili 16:0 pobjedu nad ekipom HSDELIVERY, a u drugom kolu čekala ih je momčad OldSchool koja je dobila default win protiv Anel “NENO” Cekovića i poz. U međuvremenu je jedna od najboljih ekipa prošlih kvalifikacija, DEEPFEAR, dobila ePortal i napredovala u meč protiv Makedonaca.

Intertwined i QSKE igrali su u drugom kolu kupa, a kao pobjednik završila je Krunoslav “Salted” Katalinićeva ekipa. Intertwined su imali dosta dobar početak na Infernu, ali QSKEu nije trebalo puno vremena da se vrati u igru i preokrene cijeli meč. QSKE su otišli u četvrtfinale, a njihov protivnik bili su Stefan “SkippeR” Rebrača i ALEA. QSKE je nakon trideset rundi uspio proklizati pored ALEE i osigurati mjesto u polufinalu.


JasmiN je osigurao 14-tu rundu za AIRLIJU odličnim 4k playom

AIRLIJA je nakon dosta napetog meča na Infernu dobila DEEPFEAR, a Damjan “kyxsan” Stoilkovski i njegov tim bili su spremni za BO3 seriju protiv QSKEa. Da su bili spremni za obračun dokazali su i u samom BO3-u te su pobijedili QSKE u samo dvije mape (Dust2 16-10; Mirage 16-11). Ovom pobjedom AIRLIJA je postala treća ekipa koja će sudjelovati na CSadria Clan Chmpionshipu.

Trenutni viceprvaci A1 Adria lige igrat će u CSadria Clan Championshipu

Jadro ekipe uNiQUE, Sener “SENER1” Mahmuti, Rigon “rigoN” Gashi i Genc “gxx-” Kolgeci, igralo je druge kvalifikacije za CCCS4 pod imenom Blink. Nakon lake pobjede u prvoj rundi, Blink je naišao na momčad babikatt u drugoj rundi kvalifikacija. babikatt su u njihovoj prvoj rundi nadjačali tSUNAMI Esports, ali Blink je bio prevelik zalogaj za srpsku ekipu.

Biljke su bili bolji od tima BUDI2, a Mladi Nabadači pobijedili su GamerS1337 gdje je igrao i Jan “jkXy” Konečnik. I pored trijumfa u prvom kolu, biljke su bile nemoćne protiv Nabadača te su uspjeli osvojiti samo dvije runde. U drugom polufinalu dana vidjeli smo tri mape i Blink je na kraju proklizao pored Nabadača i osigurao četvrto mjesto u CSadria Clan Championship.

Treći i četvrti kvalifikacijski kupovi odigrat će se 7.3 i 8.3., a bit će dodijeljena još preostala četiri mjesta za četvrtu sezonu Clan Championshipa.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime