Nakon što su raspustili njihov tim prije nekoliko dana, hrvatska esport organizacija vraća se na CS:GO scenu s novim rosterom, a zanimljivo je kako se radi o viceprvacima četvrte sezone CSadria Clan Championshipa, TRTRR. 

Bivši TRTRR branit će boje QSKE Gaminga

Stara ekipa QSKEa imala je hrpu promjena u zadnjih nekoliko turnira. Stefan “SkippeR” Rebrača i Ivan “ptKKK” Popov odigrali su po koji meč za ekipu, dok je Matija “Bustem” Omerzel bio nazad u ekipi za doigravanje Clan Championshipa. Ipak je doigravanje završilo nesrećno za momčad QSKEa te su završili na trećem mjestu, a nakon toga i prestali igrati u tom sastavu. U jučerašnjem ćlanku pisao sam o raspadu stare ekipe QSKEa, a već danas oni su uspjeli osigurati makedonski TRTRR kao njihovu novu momčad.

Ekipa Jasmina “JasmiN” Muriča pokazala se odličnom u doigravanju CSadria Clan Championshipa. Nakon poraza od bivšeg QSKE Gaminga na prvom danu turnira, Makedonci su se uspjeli povratiti u igru te dobili GamerS1337 u prvoj rundi lower bracketa.

Odlična forma Kristijana “KiKOtB” Stojmanovskog nastavila je i u revanšu protiv QSKEa gdje su TRTRR osigurali pobjedu od 2:0, eliminirajući Krunoslava “Salted” Katalinića i njegovu ekipu s turnira. TRTRR su u finalu izgubili, ali je JasmiN zasluženo dobio MVP nagradu za CSadria Clan Championship.

Nova momčad QSKEa uskoro počinje igrati ESEA Open mečeve koje ćete moći pratiti na Twitch kanalu QSKE Gaminga, a igrači se spremaju i za iduće regionalne te europske lige.

Lineup momčadi QSKE Gaminga tako je od danas ovaj:

Kristijan “KiKOtB” Stojmanovski
Jane “-aidKiT” Apostoloski
Valentin “powerdy” Duracoski
Jasmin “JasmiN” Murič
Damjan “kyxsan” Stoilkovski

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime