Locastic (ex-Giant5) se uspio kvalificirati u grupnu fazu Vip Adria turnira. Dokazali su da suradnja s IT tvrtkom Locastic nije ništa promijenila te da su još uvijek pri vrhu ljestvice Adria timova.

Locastic bez puno muke u prvim kolima

Prvi je okršaj bio protiv hrvatskog Dissolution Gaminga (KukaOG, MgKells, POGBOMB, bobacko, majki), koji nisu stvarali prevelik otpor. Mirage je bio kao stvoren za Locastic te su bez problema u prvoj polovici ostavili Dissolution Gaming na samo jednoj pobijeđenoj rundi. Druga je polovica također otišla na stranu Locastica, koji su s dvije dobivene runde zaključili meč i nastavili u drugo kolo kvalifikacija.

Druga “borba” trebala je biti protiv makedonskog DarkSide Teama, koja se na kraju nije ni održala jer se tim nije spojio u određenom vremenu. Locasticov Mariuchii zatražio je default win, koji je na kraju i ostvaren te su napredovali u četvrtfinale. Dalje ih je čekao TrazedMK na de_cache, koji je u prvom dijelu zaprijetio Locasticu sa 6 dobivenih rundi. No u nastavku je Locastic uspio izbjeći ikakve neugodnosti te su odnijeli još jednu pobjedu u nizu.

Mariuchii eliminira bivše suigrače u polufinalu

U polufinalnom meču Locastic susreo se s bivšim suigračima, frvrom i caliphom, na mapi de_mirage. Na kraju prve polovice Dynasty HR zaostajao je samo 3 runde za Locasticom, no Mariuchiijeva ekipa nije imala probleme u drugom halfu, koji je završila rezultatom od 7:16.

Finalni je okršaj bio sa srpskim LikeWeCareom (Duik, ImbaImba, Little Bunndy.skeo, choiv7, kiddyy), a dvije ekipe igrale su BO3 meč. Locastic je s dvije uvjerljive pobjede, 16:9 na Overpassu i 16:7 na Cachu, uzeo pobjedu u prvom kvalifikacijskom kupu i plasirao se u grupnu fazu gdje ih čekaju Binary Dragons, Kliktech, Squared eSports i Resistance.

Locastic se kvalificirao za Vip Adria League u sljedećem sastavu:

 Mario “Mariuchii” Grdović
 Matija “NyX” Jovanović
 Krunoslav “Salted” Katalinić
 Ivan “pTKKK” Popov
 Vladan “prvi” Martinović

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime