Ekipa koja je od samih početaka Counter-Strike: Global Offensivea pomalo rasla i etablirala se u Hrvatskoj i regiji, od danas će biti poznata pod novim imenom. Tim pod vodstvom Marija “Mariuchii” Grdovića crvenu će boju GIANT5-a zamijeniti plavom te nastupati pod imenom Locastic!

Podsjetimo se, Locastic se ranije ove godine uključio u domaći esport, podržavši ekipu okupljenu oko anakina, a isti su se ubrzo zahvalili splitskoj IT tvrtki donijevši im titulu s Battle4Split LAN-a. U nešto drugačijem sastavu, ta ekipa branila je boje Locastica i na CSadria Championship LAN-u gdje su pružili dobar otpor Resistanceu, no u konačnici su završili četvrti.

Nakon što su igrači tadašnjeg Locastic tima razišli, tvrtka je odlučila pronaći nove partnere u esportu te našla iste u ekipi GIANT5 te Mariuchiiu.

Dugogodišnji vođa ekipe GIANT5 je za CSadria.org komentirao novonastalu suradnju:

“Jako smo sretni zbog ove suradnje s Locasticom. Prvi put da se iza “taga” nalazi jedna ozbiljna firma i ljudi koji su spremni ulagati i pomoći razvoju esporta u Hrvatskoj. Nadam se da je ovo samo početak, te da će i druge domaće tvrtke prepoznati marketinšku vrijednost ulaganja u esport.”

“Vjerujem da s ovim lineupom imamo sve predispozicije za boriti se s najboljim ekipama u Adria regiji te da ćemo opravdat Locasticovo povjerenje”

-Mario “Mariuchii” Grdović

Ekipa je na svom Facebook profilu također objavila da će prvi LAN za novu organizaciju zaigrati 26.8., kada se održava NEST 2017 LAN u Ljubljani.

Locastic sada predstavljaju:

 Mario “Mariuchii” Grdović
 Matija “NyX” Jovanović
 Krunoslav “Salted” Katalinić
 Ivan “pTKKK” Popov
 Vladan “prvi” Martinović

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime