Odigrane su prve regionalne kvalifikacije za CSadria Clan Championship powered by A1, a u njima su slavili Locastic i slovenski The Overpowered. Čestitke ekipama!

Poznata prva dva tima u CSadria Clan Championshipu

Hrvatska i slovenska ekipa prve su izborile mjesto u CSadria Clan Championshipu nakon regionalnih kvalifikacija na kojima se natjecalo čak 39 ekipa.

Locastic je kroz kvalifikacije prošao neokrznut iako ih je pošteno namučio Zagreb 360 Gaming odlučujućem meču. Međutim, na kraju je prevladalo iskustvo i Locastic je nakon OT-a na Overpassu i 16-14 na Cacheu bio bolji od ekipa Luke “Calipha” Mečenera.

U drugom polufinalu kvalifikacija GAMEZONE je namučio Overpowered (saveey, bustem, chill, SLO_Killer, jkxy, Br1cky), ali na kraju s 2-1 slovenska ekipa se plasirala za CSadria Clan Championship, što nam je iznimno drago nakon što su slovenske ekipe izbivale s regionalnih natjecanja u posljednje vrijeme.

Bracket cijelog natjecanja možete pronaći ovdje, a VOD streamanih mečeva dostupan je na našem Twitch.tv kanalu.

Vidjeli smo i neka druga poznata nam imena koja ovoga puta nisu imala dovoljno sreće, ali ne brinite! Idući kvalifikacijski kup na rasporedu je u nedjelju, a prijave su već otvorene!

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime