Zbog manjka interesa timova za hrvatske kvalifikacije za CSadria Clan Championship powered by A1, odlučili smo se posljednji kvalifikacijski kup otvoriti za timove i igrače iz cijele regije.

Adria kvalifikacije za CSadria Clan Championship #4

Dan prije zatvaranja prijava za HR kvalifikacije za CSadria Clan Championship bila su prijavljena samo dva tima (21Arches, PEPEGAS). Iako bi taj broj vjerojatno porastao do zatvaranja prijava, kvalifikacije bi i dalje bile nekonkurentne, a nema smisla da se između manje od 10 ekipa dijele dva mjesta u ligi. Kako su hrvatske ekipe imale priliku pokazati interes i izboriti svoje mjesto u ligi, ali to nisu učinile, odlučili smo otvoriti kup za cijelu regiju. Prijave su otvorene!

U NEDJELJU 24.3.2019. S POČETKOM U 16:00 IGRAJU SE POSLJEDNJE ADRIA KVALIFIKACIJE ZA CSADRIA CLAN CHAMPIONSHIP, PO ISTIM PRAVILIMA KAO I PRETHODNA TRI KVALIFIKACIJSKA KUPA (single-elimination, Bo1, semis Bo3, top 2 advance).

Naravno, i hrvatske ekipe imat će priliku izboriti svoje mjesto u ligi kroz regionalne kvalifikacije.

Zasebnim kvalifikacijama za hrvatske ekipe željeli smo revitalizirati domaću CS:GO scenu te pružiti igračima i timovima mogućnost da steknu iskustvo i iskažu se u regionalnom natjecanju. Međutim, nećemo to učiniti pod bilo koju cijenu. Zahvaljujemo se timovima koji su se prijavili i ispričavamo se zbog eventualnih neugodnosti.

Vidimo se u nedjelju, kada ćemo saznati i koje će se posljednje dvije ekipe pridružiti Locasticu, TheOverpoweredu, uNiQUE, Throwu, Vilay.black i TRTRRR u trećoj sezoni CSadria Clan Championshipa.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime