Nakon dugih i uspješnih mjeseci CSadria Challenge kupova, odlučili smo da ovaj, predzadnji mjesec u godini bude poseban. I dalje sve ide po istom sistemu, otvoreno i besplatno za sve na FACEIT platformi i uz stream na našem Twitch kanalu.

Tri Challenge kupa i mjesečna završnica

csadria challenge format

Predzadnji mjesec u godini sadrži 3 open kupa kroz koje će ekipe, ovisno o svom plasmanu, dobivati bodove i po kojima će biti rangirani na mjesečnoj ljestvici. Challenge kupovi su besplatni za prisustvovanje i otvoreni svim igračima iz Adria regije bez obzira na rank. Zadnje nedjelje u mjesecu održat će se finalni kup za pet najbolje rangiranih ekipa i to po step-up sistemu.

  • CSadria Challenge #21 – Nedjelja 6. 11., 16:00 ( 10,000 FACEIT points)  – ZAVRŠEN
  • CSadria Challenge #22 – Nedjelja  13. 11., 16:00 (10,000 FACEIT points) – PRIJAVA
  • CSadria Challenge #23 – Nedjelja 20. 11., 16:00 ( 10,000 FACEIT points) – PRIJAVA
  • Mjesečni finale – November – Nedjelja 27. 11., 16:00

Faceit bodovi su vrsta valute koja se koristi na najpopularnijoj matchmaking CS:GO platformi, a ovisno o broju prikupljenih bodova, možete ih mijenjati za mnoštvo stvari u Faceit shopu.

 

Mjesečni finalenatjecanja csgo, counter natjecanja, counter-strike kupovi, domaći cs kupovi, lanovi, csgo lan

 

Mjesečni će finale biti limitiran na najboljih pet ekipa, a igrat će se po step-ladder principu. Ovisno o broju skupljenih bodova kroz tjedne kupove, ekipe će biti rangirane od 1. do 5. mjesta te tako imati lakši ili teži put do titule mjesečnog pobjednika. Mečevi finalnog kupa će biti BO1, osim finalnog meča koji će biti BO3.

Bodovanje tjednih kupova:

  • 1. mjesto 100 bodova
  • 2. mjesto 65 bodova
  • 3.-4 mjesto 40 bodova
  • 5.-8. mjesto 20 bodova

PRAVILA

Logitech Nagrade

Već smo napisali da će ovaj mjesec biti poseban, a razlog tomu su vrijedne Logitech nagrade, točnije 5 komada G240 podloga koje su osigurane za pobjednika mjesečnog finala!

slack_for_ios_upload_1024

Kako je to izgledalo proteklih mjeseci saznajte kroz naše prošle objave, a pratite naše socijalne mreže za novosti u vezi nadolazećih natjecanja.

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime