16 timova izborilo je pravo nastupa na finalu osme sezone ESL Pro League vrijednog 750 tisuća dolara, koje će se igrati u Odense u Danskoj od 4. do 9.12. Među finalistima su i četiri ekipe iz najboljih pet na svijetu, ali nedostaje FaZe Clan Nikole “NiKe” Kovača.

ESL Pro League Season 8 Finals

Nakon što je posljednjih mjeseci odigran online dio ESL Pro Leaguea u čak pet regija, najboljih 16 timova snage će odmjeriti u Danskoj.

Timovi su podijeljeni u dvije skupine po osam u kojima će se igrati GSL double-elimination. Inicijalni mečevi bit će Bo1, a svi ostali Bo3. Pobjednici skupina osigurat će mjesto u polufinalu, a drugoplasirane i trećeplasirane ekipe u četvrtfinalu. Playoff je na rasporedu od 7. do 9.12. i igrat će se single-elimination, a finale će biti Bo5.

Evo kako izgledaju skupine:

ESL Pro League A

ESL Pro League B

Astralis, Na’Vi i Team Liquid među glavnim su favoritima za osvajanje ESL Pro League finala. Bilo bi pravo iznenađenje kada bi na prvom mjestu vidjeli neku drugu ekipu. Ipak, prošlogodišnjim pobjednicima Astralisu će ovo biti još jedna prilika da potvrdi da je trenutno najbolja CS:GO ekipa na svijetu. Ove su godine osvojili već sedam turnira, a ESL Pro League bi bio samo šlag na tortu.

Raspored ESL Pro League S8 Finals

ESL Pro League S8 Finals počinje 4.12. u 12:00. Kompletan raspored mečeva možete pronaći na HLTV.org.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime