U subotu u 18:30 i službeno počinje online dio CSadria Clan Championship regionalne lige s nagradnim fondom većim od 20 tisuća kuna. Osam timova će se mjesec dana boriti za nastup na LAN završnici u Clan Gaming centru u Splitu 31.3.

Format i raspored natjecanja

CSadria Clan Championship igrat će se u swiss formatu. Dva puta tjedno svi timovi će igrati po jedan meč u ligi, a nakon pet rundi četiri tima s najboljim omjerom plasirat će se na LAN završnicu. Online dio lige igrat će se u best-of-one formatu, a playoff u single elimination best-of-three. 

Pet rundi swissa u prijevodu znači da svaka ekipa s tri pobjede osigurava ulazak među najbolje četiri, dok tri poraza znače ispadanje iz lige.

Timovima smo omogućili da se dogovore između ponuđenih termina odigravanja mečeva. Učinili smo to s namjerom da se timovi i igrači koji sudjeluju u ligi mogu nastaviti natjecati u svim ostalim natjecanjima u kojima sudjeluju. Točan raspored odigravanja mečeva objavljivat ćemo na vrijeme, a mečevi bi se trebali igrati srijedom i subotom predvečer. 

Raspored prvog kola CSadria Clan Championshipa:

  • 18:30 KlikTech vs. Jake Bube
  • 19:30 PSYCHOACTIVE vs. Ripple E-Sports
  • 20:30 madeinmacedonia vs. Squared eSports
  • 21:30 cemoxic vs. Fortnite

Prijenos na CSadria Twitchu i Facebook stranici

Svi mečevi online dijela lige i sama LAN završnica biti će prenošeni na CSadria Twitch.tv kanalu te CSadria Facebook stranici. Za gledatelje smo organizirali Pick’Em za CSadria Clan Championship u kojem na našoj objavi na Facebooku možete predviđati pobjednika svakog kola te sakupljati pobjede, a krajem mjeseca igrač s najviše bodova dobit će Fadecase suvenir nož. Predviđanja završavaju sat vremena prije početka svakog kola.

U nastavku donosimo korisne poveznice s kojima ćete lakše pratiti CSadria Clan Championship

8 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime