Zadnjeg će se vikenda u lipnju sastati 8 internacionalnih timova u glavnom gradu Engleske, gdje će se ECS Season 3 Finals igrati od 23. do 25. lipnja. Svih 8 ekipa odmjerit će se snage za nagradni fond koji čini ukupno 660,000$ s $250,000 za pobjedničku ekipu!

Koje su momčadi među favoritima ovog LAN-a?

Grupa A:  FaZe,  SK Gaming,  G2 Esports,  OpTic Gaming
Grupa B:  Cloud9,  Astralis,  Team Liquid,  Fnatic

Astralis, pobjednik prethodnog izdanja ECS-a, vraća se u svijet CS-a nakon skoro više od mjesec dana odsutnosti, izuzet sudjelovanja na ELEAGUE Clash for Cashu ranije ovog mjeseca, gdje su pobijedili poljski Virtus.pro. Unatoč svojoj duljoj odsutnosti od sudjelovanja na LAN-ovima, danski su vikinzi među glavnim favoritima u Londonu. Suočit će se s nekim od najboljih timova u svijetu CS-a, poput FaZea, koji je predvođen 27-godišnjim Finnom “karrigan” Andersenom s zvijezdama kao što su Nikola “NiKo” Kovač i Håvard ‘rain‘ Nygaard pored sebe – igračima koji definitivno znaju kako igrati CS!

Drugu ekipu koja će sudjelovati na natjecanju čine brazilci SK Gaminga s nedvojbeno najboljim igračem trenutno, Marcelom “coldzera” Davidom, koji je na dobrom putu prema CS Hall of Fameu.
Ovaj će LAN biti važan švedskim igračima fnatica da bi pokazali ostatku svijeta da još uvijek pripadaju samome vrhu. S igračima poput Robina “flusha” Ronnquista i Olofa “olofmeister” Kajbjera, fnatic ima potentijal, iako je pitanje mogu li opet uspjeti i doći na sami vrh?

Među preostalim timovima nalazimo američke momčadi kao Cloud9 i OpTic Gaming, sa svojom španjolskom zvijezdom Óscarom ‘mixwell‘ Cañellasom – LAN će im biti izazov zbog sudjelovanja europskih timova, ali unatoč tome zasigurno i će im pružiti dobro iskustvo!

Jeste li zainteresirani za LAN? Pratite ga na sljedećem linku: https://www.twitch.tv/faceittv

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime