Nakon najavljenog odlaska Luke “brky” Brkanca, slovensko-hrvatski miks KlikTech trebao je odigrati još nekoliko mečeva ESL SEC turnira u originalnom sastavu, no nakon teškog poraza rezultata 16:0 od tima Bpro, predali su meč u loser bracketu.

Posljedica gubitka je bila itekako kobna i to po cijeni igrača. Naime par sati poslije nakon navedenog meča, KlikTechov glavni AWPer, Nejc “saveeey” Mis, objavio je na svom Twitter profilu kako odlazi iz tima.

Isti igrač, saveeey, u razgovoru sa Jurichom prije same VAL završnice iznosi: “Toliko više cenim svoju ekipu, jer znam kroz sve muke koje smo išli i koliko puta si nismo vidjeli “eye to eye” da smo ostali zajedno. Mislim da sve ekipe imaju probleme ali bitno je da te probleme rješavati i da možeš popričati o njima.”. Odlazak je zasigurno opravdan jer treba nastati ogromna nesuglasica da ugasi ovakvu želju za zajedništvom i uspjehom.

>> Nejc “Saveeey” Mis: “Može i četvrto mjesto i budem zadovoljan – ako ćemo igrat dobar CS”

Ekipa oko koje se sve vrti, KlikTech, zasigurno proživljava teške trenutke, jer postoje samo dva konačna rješenja. Jedan od njih je brzi pronalazak dva igrača, među kojima bi se trebao naći i glavni AWP ili manje željena opcija, raspuštanje cijelog tima.

Sada je KlikTech pao na samo tri igrača:

Predrag “st0Le” Stojković
Matija “Bustem” Omerzel
Bostjan “bomez” Mešič

2 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime