Odigrano je prvo kolo CSadria Clan Championshipa. KlikTech i Bajini Puleni su očekivano upisali prve pobjede, Ripple E-Sports je nadigrao PSYCHOACTiVE, a Fortnite je pobjedio slovenski miks cemoxic.

Pregled prvog kola CSadria Clan Championshipa

Nakon kraćeg kašnjenja u subotu predvečer počelo je prvo kolo CSadria Clan Championshipa. Natjecanje su otvorili KlikTech i Jake Bube na Infernu. Iako su Jake Bube pružile solidan otpor KlikTech je bio bolja ekipa i očekivano na kraju slavio rezultatom 16-11. Bez obzira na pobjedu i kod ekipe KlikTecha se vidjelo da još nisu potpuno uigrani, a ostali protivnici bi to mogli iskoristiti protiv njih. Na strani KlikTecha ponajbolji pojedinci bili su Pavle “Maden” Bošković i Nejc “Saveeey” Mis, dok je odličnu partiju za srpsku ekipu odigrao  Darko “soLo” Mitić.

U drugom meču prvog kola imali smo priliku gledati Ripple E-Sports i PSYCHOACTiVE. Ako je suditi prema Pick’Emu za CSadria Clan Championship PSYCHOACTiVE je u ovaj meč ušao kao favorit. Prvih deset rundi na Infernu ekipu su bile potpuno izjednačene, a potom se Ripple E-Sports uspio odvojiti uzevši četiri runde u nizu. Ripple E-Sports je nastavio bolje i na T strani te protivnicima prepustio svega tri runde da bi na kraju slavili s rezultatom 16-9. Ripple su predvodili  Dimitar “raniin” Avramoski i Nikola “zE” Živković, svaki s preko 20 killova.

Treći meč večeri igrali su Bajini Puleni i madeinmacedonia na Nukeu. U prilično jednostranom meču vidjeli smo uvjerljivu pobjedu Bajinih Pulena koji su protivnicima prepustili svega dvije runde. Najbolji igrači na serveri bili su Miloš “Dee” Marčeta i Nemanja “kgr” Bošković.

Prvo kolo zatvorile su ekipe cemoxic i Fortnite na Overpassu. Fortnite u nešto drugačijem sastavu loše otvara prvi meč u ligi i na T strani gube 7-0. Međutim, do kraja prvog halfa uspijevaju uzeti šest rundi i potpuno se približavaju slovenskoj ekipi da bi se potpuno izjednačili na 10-10. Ekipe će razmjeniti još par rundi, ali na 13-12 Fortnite lomi meč i upisuje prvu pobjedu. Slovenska ekipa i 26 fragova Nina “n1nnxa” Vojinovića nije bilo dovoljno za zaustaviti Fortnite predvođen raspoloženim Lukom “brkyjem” Brkancem koji je u prvom nastupu upisao 30 killova.

VOD-ove svih mečeva možete pronaći na našem YouTube kanalu.

Drugo kolo CSadria Clan Championshipa predviđeno je za srijedu 14.3.2018, a mečevi će početi u 18:30. Parovi su:

  • Bajini Puleni vs. Fortnite
  • KlikTech vs. Ripple E-Sports
  • PSYCHOACTiVE vs. Jake Bube
  • cemoxic vs. madeinmacedonia

Pick’Em za CSadria Clan Championship

Sve točne rezultate prvog kola pogodio je jedan jedini igrač, a to je Toni “anakintm” Miličević koji predvodi ljestvicu s pet bodova. Iza njega je čak 22 igrača s po tri boda. Najčešće ste pogriješili u meču između Ripple E-Sportsa i PSYCHOACTiVa te je tek oko 20% vas predvidjelo pobjedu Ripplea. Pick’Em se nastavlja u utorak s mečevima drugog kola.

5 KOMENTARI

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime