Aleksandar “kassad” Trifunović od danas više nije trener 100 Thievesa. Vijest je danas službeno objavljena, a kako se navodi ovo je rezultat dogovora između 100 Thievsa i kassada.

kassad po drugi put napušta jadro 100 Thieves ekipe

Nakon mnogo godina igranja za domaće ekipe i nekoliko mjeseci provedenih u mousesportsu, kassad je početkom 2017. godine došao u ekipu Renegades. Kroz samo par mjeseci ova momčad je postala najkvalitetnija i daleko najpopularnija na prostoru Oceanije. U istoj godini osvojen je StarLadder i-League Invitational #2 i osigurana su mjesta na oba Majora.

Rast tima je nastavio se i u narednim godinama, a u 2019. godini Renegades je prvo uspio osigurati četvrtfinale majora u Katowicama, a nakon toga i polufinale StarLadder majora u Berlinu. Ove uspjehe prepoznala organizacija 100 Thieves, koja se nakon 2 godine odlučila vratiti na CS:GO scenu.

HLTV.org

Odluka je začudila mnoge. Prema mnogim ekspertima, kassad je klučan dio uspjeha ovog tima i nema sumnje kako na sceni prevladava mišljenje da je on izuzetan trener. Sam kassad je u TwitLongeru izjavio da su se u zadnje vrijeme on i njegov tim razilazili u pogledima igre te da nisu mogli riješiti probleme koji su mučili ekipu. S obzirom da je ImAPet, nekadašnji trener Evil Geniusesa, ostao bez tima, velike su šanse da će on doći na kassadovo mjesto.

Trenutni sastav 100 Thievesa bez kassada je sljedeći:

Justin “jks” Savage
Aaron “AZR” Ward
Jay “Liazz” Tregillgas
Sean “Gratisfaction” Kaiwai
Joakim “jkaem” Myrbostad

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime