Dva od četiri kvalifikacijska kruga za ESL Rio Major su završena. Kao i u prvom krugu, imali smo nekoliko regionalnih ekipa, a ovoga puta ekipa Juggernauts uspjela je dostići Top 8.

Team Secret ispustili Top 8 u drugim kvalifikacijama

Drugu i treću rundu bracketa je kao i prošli put ekipa Secret završila bez ikakvih problema. Već u njihovom trećem meču su ipak naišli na nešto bolje protivnike. U pitanju je relativno nova momčad francuskog LDLC-a u kojoj igraju malo poznatija imena u francuskoj sceni kao što su Christophe “SIXER” Xia. Ipak je Flatron “flatroo” Halimijeva ekipa nadjačala LDLC 16-10 pobjedom na Infernu i napredovala u petu rundu.

juanflatroo
Secret i flatroo nisu preživeli prvi dan kvalifikacija

Sljedeći meč bio je odigran na Nukeu, a protivnik Secreta bili su Šveđani iz GamerLegiona. Dennis “dennis” Edman i William “draken” Sundin zajedno s ostatkom momčadi jedan su od najboljih timova na ovim kvalifikacijama, ali to nije spriječilo Dionis “synnopsyy” Budecija i Secret te su oni osigurali Top 16 plasman 16-9 pobjedom. Nakon GamerLegiona, sledio je obračun protiv ekipe Sprout u kojem su trijumfirali Tomáš “oskar” Šťastnýjevi igrači.

QSKE Gaming

Nakon eliminacije od strane Dignitasa u prvim kvalifikacijama, QSKE su ovaj put uspjeli dogurati do četvrte runde, ali to još uvijek nije bilo dovoljno za prolazak u drugi krug kvalifikacija. Njihov prvi meč protiv ekipe EConquerors dobili su na dosta dominantan način, pobjedivši spomenutu ekipu 16-2 na Mirageu. Jan “jkXy” Konečnik i QSKE imali su mnogo više problema protiv S2V-a te su na kraju pobijedili Inferno s minimalnom razlikom, 16-13.

Treće kolo bilo je nalik drugome, a QSKE su opet uspjeli proklizati pored protivničke ekipe. 16-14 pobjeda na Infernu osigurala je meč protiv Wisle iz Krakowa u četvrtoj rundi kvalifikacija. Treči Inferno za redom je ovaj put završio u korist protivničke ekipe, pa je QSKEova avantura u drugim kvalifikacijama za ESL Rio Major završila u četvrtom kolu.

PSYCHOACTIVE naišli na Juggernautse; Impulseva momčad završila u Top 8

Dvije srpske ekipe su se sreli već u drugom kolu kvalifikacija. Luka “c0llins” Živanović nije uspjeo poraziti bivše suigrače te su unatoč odličnom početku PSYCHOACTIVE bili eliminirani u ranim fazama. Nakon lagane pobjede protiv AbsoluteLegendsa, Juggernautsi su za dlaku izbjegli poraz od najbolje turske ekipe Turkey5 (Nuke16-14).

Nizozemski Defusekids bili su sljedeća žrtva Juggernautsa, a nakon njih, većinom njemački ad hoc uspjeo je uzeti samo šest rundi protiv Miloš “dEE” Marčete i njegove ekipe. Ova pobjeda zagarantirala je timu plasman među najboljih osam ekipa, a poljski AGO ih je čekao u četvrtfinalu. T strana Traina prošla je solidno za Juggernautse te su upisali sedam rundi. Dominantnija CT strana bila je dosta gora za srpski tim pa je AGO tu slabost iskoristio i nadjačao Juggernautse 16-11.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime