Srpska ekipa Juggernauts uspjela je proći treće po redu otvorene kvalifikacije za FLASHPOINT ligu. Zbog problema sa FACEIT platformom mečevi bili su igrani gotovo 12 sati. Na svome putu, Juggernautsi su savladali ekipu zurich (16:5), Izako Boars (2:0) te ekipu LDLC (2:1).

Daljnji tok kvalifikacija za prvu franšiziranu CS:GO ligu

Srpski predstavnici sada imaju nekoliko dana odmora zbog odigravanja četvrtih otvorenih kvalifikacija. Nakon toga slijede zatvorene kvalifikacije koje će se igrati četiri dana. Dvije najbolje ekipe izborit će svoje mjesto na LAN kvalifikacijama. Inače, LAN će se održati u Los Angelesu i imat će nagradni fond od čak 100.000$. Neki od timova koji će igrati zatvorene kvalifikacije su BIG, AGO, GamerLegion i druge.

Iako put do lige izgleda kao jako dug, dobra stvar je to da će se na LAN završnici europske ekipe sastati sa dvije ekipe iz Južne i dvije iz Sjeverne Amerike. Činjenica je da je na ovim prostorima kvaliteta CS-a znatno slabija nego u Europi, što je svakako olakšavajuća okolnost za timove.

Juggernautsima želimo mnogo sreće u nastavku kvalifikacija. FLASHPOINT liga će tijekom 2020. godine imati dvije sezone i ukupan nagradni fond od 2 milijuna dolara.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime