IEM Katowice, jedan od većih CS:GO događaja, održavat će se od 1. do 5. ožujka tj. ovog tjedna u Spodek Areni, u Poljskoj. 12 ekipa borit će se jedna protiv druge u pokušaju osvajanja dijela 250,000$ vrijednog nagradnog fonda kući.

U kojoj grupi nalazi se Vaš favorit na ovom LAN-u?

Grupa A: dkAstralis, usOpTic, europeanunionFaZe, seNiP, sefnatic, brImmortals

Grupa B: plVirtus.pro, brSK, dkNorth, usCloud9, uaNatus Vincere, dkHeroic

Što mislite, koje su ekipe među favoritima?

U svakoj grupi nalazi se po nekoliko timova koji bi mogu pobijediti na ovom događaju, u grupi A se izdvaja Astralis, a u grupi B SK i Virtus.pro. Ovaj događaj bit će također i prvi put kad ćemo svjedočiti novom FaZeu s Nikolom „NiKo“ Kovačem u akciji, te danskom timu Heroic sa svojom novom zvijezdom, 19-godišnjim Jakobom “JUGi” Hansenom, koji je trenutačno jedan od najvećih talenata u svijetu CS-a.

Bit će isto zanimljivo pratiti Jarosławove „pashaBiceps“ Jarząbkowskove poljske suigrače iz Pasha London Schoola, ranije poznate kao Virtus.pro, uzimajući u obzir njihove odlične ovogodišnje rezultate, točnije one Majora te DreamHacka Las Vegas. Osim poljskih divova, Astralis je jedan od favorita jer nam je pokazao odličan CS na ELEAGUE Majoru gdje je pobijedio zahvaljujući odličnom ingame leaderu Lukasu “gla1ve” Rossanderu.

O formatu:

Grupe će se igrati u Round-Robin formatu, dok top 3 tima u svakoj grupi idu u playoffs. Playoffs svake utakmice su BO3, dok je sami finale BO5.

Više o rasporedu turnira – http://www.hltv.org/news/19896-iem-katowice-2017-schedule-out

Link za Twitch stream – https://www.twitch.tv/esl_csgo

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime