Zadnji intervju vezan uz CSadria Championship pripao je novoj zvijezdi ekipe “Giant5”, Ivanu “pTK” Popovu. S Ivanom smo popričali o dojmovima s LAN-a, igri i budućnosti.

Mario je spomenuo u post-game intervjuu da je implementirao novi stil callanja koji je orijentiran na tebe i ostale zvijezde Giant5a. Odgovara li ti takav stil callanja gdje imaš veću slobodu?

Novi sistem callanja trenutno radi jako dobro za našu ekipu jer nismo toliko taktički potkovani. Meni je Mario reko kada sam ulazio u ekipu da imam full slobodu da radim šta osećam i da ćemo igrati oko mene (kada imam AWP). Ja nisam tip igrača koji voli da je u centru pažnje jer je ovo za mene timska igra i svi u ekipi podjednako su bitni (NyX,Salted,prvi,Mario). Meni odgovara ovaj still jer ja sam generalno jako mobilan igrač, mogu da igram skoro svaku poziciju u igri i Mario jako dobro koristi naše najbolje kvalitete unutar igrice.

Od svih igrača na LAN-u protiv kojih si igrao ili koje si gledao, tko te se najviše dojmio i zašto?

Najviše mi se dojmio Nightmare iz ekipe RESISTANCE, njegov osećaj za igru i gamesense je na jako visokom nivou. Znam da nije odigrao turnir baš kako zna, ali je on jako pametan igrač i uvek je tu da odradi svoj deo posla nekad i više.

Što mislite da je bilo presudno za plasman koji ste u konačnici ostvarili?

Pa poslednji meč protiv Locastica online bio je jako zanimljiv, mi smo počeli na CT strani Cache i imali smo jako loš CT side, ja sam imao tipa 5 fragova, a i generalno smo loše odigrali. Kada smo prešli na T stranu rekli smo ako oni mogu nama da uzmu 10 na T, možemo mi 11 da im uzmemo lagano. I samo smo grindovali rundu po rundu i pobedili 16:12 ako sam dobro zapamtio. Nisu naprosto imali odgovor na nas fast pace game play na T strani i to je to. Uvek su bili iznenađeni našim pushevima na 1:20 i tako dalje.

Iskreno LAN smo imali u našu korist jer smo imali puno fanova u publici (). Pulufinale smo počeli uz malo muke na drugoj mapi, ali smo znali da ćemo pobediti ekipu iz Slovenije. A finale smo počeli jako na prvoj mapi, iskreno smo ih iznenadili na T strani jer smo ih razdvajali konstantno po mapi kada uzmemo pik i jako smo dobro igrali prvu mapu. Drugu mapu smo ušli kao da smo već osvojili i to se videlo po našoj igri i izgledali smo izgubljeno po celoj mapi. Na trećoj mapi ja više nisam imao snage da igram a njima je DiMkE odlučio da ode off i da sam pobedi gejm 😀 Eto toliko od mene, hvala svima koju su bili tamo i koji su navijali za GIANT5. #YOUHAVENTSEENTHELASTOFUS #GIANT5 #HYPE

Koji su tvoji i Giant5ovi planovi za budućnost?

Trenutno su planovi u širenju mapa preko leta i postavljanja strukture ekipe. Igramo sada ESL Open, pokušat ćemo da uđemo u ESL Major do kraja ove godine pa ćemo da vidimo za dalje šta kako 🙂

Kakvi su ti dojmovi s LAN-a, što ti se najviše svidjelo?

Dojmovi sa LAN-a su super. Meni je sve bilo super, organizacija je bila dobra, turnir nije puno kasnio, dobili smo hranu,piće i sve. Najviše mi se svidelo druženje i svi su bili jako fini, a šta god si zatražio ili pitao nekog svi su otvoreni za pomoći ti i sve je bilo top.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime