Dva zanimljiva CS:S dana su iza nas. Održale su se kvalifikacije za ESL Major Series X u kojem su sudjelovale najbolje Hrvatske ekipe s ciljem da se kvalificiraju u QR1 tog natjecanja. Na turniru je sudjelovalo osam ekipa koje su se borile u best-of-one, double elimination sistemu.

Prvi dan je protekao turbulentno, team Cause WE Can je odnio pobjedu na svim mečevima. uključujući i onima protiv Team IMEXa (koji je bio prisiljen igrati za zamjenskim igračem) i “Švarceneggersima”, ekipom koja je sačinjena od poznatijih lica na sceni. No, CWC je nadigrao sve svoje protivnike i sutra su ih čekali u Grand Finalu, gdje im je trebala samo jedna pobjeda za plasman u QR1.

Nakon ispadanja u Loser Bracket, Team IMEX je u Nedjelju pred sobom imao Team 4not i Guru Gaming, gdje su odnijeli uvjerljive pobjede. Drugog dana, u finalu LB-a su se suprotstavili spomenutim “Švarceneggersima” na de_dust2 i odnijeli pobjedu od 16-9.

Iako se veliko finale igralo u kasni sat, ipak je privuklo pristojan broj spectatora. Prva mapa je bila de_train, gdje je IMEX očitao lekciju svojim protivnicima i ostvario laganu pobjedu od 16-4, čime je vratio stvari na početak. Cause WE Can Team je za svoju mapu odabrao de_inferno, gdje su već jednom pobjedili IMEX, koji u Nedjelju ipak nije bio u svom najjačem lineupu. Ovdje ih je čekala puno kompaktnija ekipa, koja je pružila puno bolju igru i na kraju uspjela odnijeti pobjedu od 16-13.

 Team IMEX

 Cause WE Can

 Švarceneggers

Sretno pobjednicima u prvoj kvalifikacijskom fazi ESL Major Series X.

16 KOMENTARI

  1. Ne moras da trolas,ja sam dovoljno fer plej igrac i zelim vam sve najbolje u nastavku 😉

    makar da dobijete 1 mec 😀

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime