Nakon kraće pauze ponovno si u ozbiljnijem timu, kakav je osjećaj ponovno igrati u takvom okruženju?

Nije baš bajno. Dok sam igrao s elite.clanom  bio sam u jako dobroj formi, bio sam zadovoljan napretkom. Sada je malo lošije, bilo je tjedana kada sam cijepao u Rustu, ali sam svejedno svaki dan igrao DM. Vratiti se u bolju formu sigurno hoću, samo je pitanje vremena i volje.

Rewind je ispunio svoja očekivanja, završio je u Top 4 CSHR Championshipa, otišao na lan završnicu, ali je svejedno napravljena promjena u lineupu. Je li je to bilo očekivano i sad kad ulaziš u tim, čiju ulogu preuzimaš?

Ne znam točan razlog niti ću ga pokušati izvući iz njih, imali su svoje razloge i ispalo je tako.
Bobar nije više u timu te sam ja preuzeo njegovu support/rifle ulogu. Trebat će mi neko vrijeme da se naviknem na pozicije, jer dosad na njima nisam igrao u timu, ali ide na bolje. Pogledat ću pokoji demo i krenut će sve bolje i bolje što se tiče pozicioniranja.

Koji su planovi/ciljevi za dalje i kako teku pripreme?

Idu jako dobro, štoviše, toliko igramo da mislim da će mi pozliti. Ovih nekoliko dana i gledajući nadolazeće tjedne čini se da neću imati odmora. Zasada igramo 5 puta tjedno, od 8-12, ali kako se Infogamer lan približava, taj broj ćemo povećati na 6 (RIP).
Trenutano nam je u planu igrati slovensku CS ligu (SCSL S2) , SEEC Qualifers i Infogamer lan te ,naravno, ESL Adriu kada ponovno krene.

Gledajući ostatak scene , koje su vaše prednosti u odnosu na druge timove te na čemu morate najviše poraditi? 

Ja sam uvijek govorio da se najbolji tim na našoj sceni ne mora sastojati od 5 najboljih igrača, već od igrača koji puno igraju i vježbaju. Velika će nam prednost biti to što jako puno igramo, brže ćemo se uigrati i imati veći map pool. Trebamo malo poraditi na komunikaciji – iako se većinu vremena dobro razumijemo, ponekad se izgovori neka riječ na slovenščini koju jednostavno ne razumijem. No i kada smo u 1v1, 2v2 situacijama ne razgovara se onoliko koliko bi se trebalo. To je, recimo, standardni problem kod nas, na čemu također radimo.

Uviđaš li probleme u komunkaciji s obzirom da igraš s većinski slovenskim timom i jesi li se uspio prilagoditi tome?

Pa kao što sam gore rekao – nije prelagano, iako većinu toga razumijem. Možemo pričati i zajebavati se jer kada pričaju sa mnom dečki se trude da ih razumijem, i obrnuto.
Nije lagano, ali kada znaš da prvi put igraš vremenski kako valja igricu, imaš volje za sve – imam velike planove za ovaj tim.

Trenutna postava Rewinda:

  • Zan
  • Magazin
  • Proof
  • 1100Flow
  • Caliph

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime