Foto: Hrvoje Jadrić
Na Tržnom centru Stadion na Voždovcu 14. i 15.4. u igraoni GamePub održat će se CS:GO turnir Belgrade Open #2, kako nam prenosi Mladen “juricM” Jurić. Maksimalni broj ekipa je 32, a kotizacija po ekipi iznosi 50 eura.

Belgrade Open #2

Kako navode organizatori, turnir je otvoren za sve ekipe, ali ne i besplatan. Kotizacija po ekipi će iznositi 50 eura, a nagradni fond ovisno o broju prijavljenih ekipe. Dio novčanog i materijalnog nagradnog fonda osigurat će i sponzori. Subota 14.4. rezervirana je za grupnu fazu turnira dok će se dan kasnije igrati playoff. Ekipe će biti podijeljene u osam ekipa po četiri, a dvije najbolje osiguravaju prolazak u finale.

Prijaviti se možete ovdje.

Belgrade Open #2

Konfiguracije na kojima će se održati turnir uključuju Intel Core i5 procesore, Nvidia GTX 1060 grafičke kartice, 8GB RAM-a te 144 Hz monitore. U sklopu turnira i festivala koji se u tom trenutku održava na TC Stadionu održat će se i gaming tribina s posebnim gostima koji će odgovarati i na pitanja iz publike. Neki od potvrđenih gostiju su Janko “YNk” Paunović, Petar “pecagg” Marković, Gordan “g0g1” Prošić i drugi popularni akteri srpske CS:GO scene. Nikola “NiKo” Kovač dolazak je otkazao zbog obaveza za FaZe.

Belgrade Open #2 NiKo YNk

Na popisu se nalaze  praktički sve relevantne srpske ekipe uključujući Bajine Pulene koji su nedavno osvojili CSadria Clan Championship. Tu su još Ripple, proWince, GODMODE, MyBad te FK IVERIĆ sa Svojketom, c0llinsom i MUFFYjem. Popis ekipe možete pronaći na ovdje.

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime