Nakon što su bili eliminisani na ESL One New Yorku, G2 su objavili promjene u rosteru koje su bile jedna od najvećih javnih tajni u sceni. Slavnu ekipu je pojačao Adria duo Nemanja “nexa” Isaković i Nemanja “huNter-” Kovač koji dolaze iz ekipe CR4ZY. Oni ce biti zamjena za Lucas “Lucky” Chastang koji je na klupi i za Richard “shox” Papillon, koji je prije nekoliko dana pojačao Vitality.

nexa i huNter- napustili CR4ZY kako bi ušli u G2
nexa i huNter- napustili CR4ZY kako bi ušli u G2

Kako se G2 organizacija zainteresirala za nexa i huNtera?

nexa i huNter- su privukli pažnju nakon njihovog nastupa na StarLadder Major u Berlinu, i najveća vjerojatnost je da su ih G2 tamo primijetili i htjeli su probati da ih unesu u njihov tim. CR4ZY je preko Minora dospeo na Major ali su bili eliminirani i su se plasirali 11ti, ali to je bilo dovoljno za da privuku dosta pažnje globalne scene.

huNter- i nexa su uz CR4ZY nastupili i na Arctic Invitationalu gdje su se plasirali na drugom mjestu nakon zagube u finalu od FURIA Esports. Duo je nastupalo zajedno duže vrijeme pod Valiance tagom a kasnije i CR4ZY, a sada su po prvi put zajedno u nekom stranskom timu.

Nexa i huNter-
Nexa i huNter-

Možda će jedini problem sada za G2 biti komunikacija, zbog toga sto do sad sva komunikacija u timu je bila na francuskom, a sada je vrijeme da se prebace na engleski. G2 smatra da je balkanski duo pravo pojačanje koje im je trebalo, a na nama ostaje da sačekamo sledeći turnir za da pogledamo kako će se nasi momci snalaziti.

Kako izgledaju rosteri oba tima nakon ovog transfera

Dok je G2 sada sastavio cijeli roster, trenutno 2 mjesta u CR4ZYu su prazna i još uvijek se ne zna tko će ih popuniti. Novi G2 trenutno nastupa na DreamHack Masters Malmö gdje su do sada ostvarili pobjedu od 16-14 nad FURIA, osim 2 nova igrača u G2 i FURIA isto tako nastupa s novim igračem Henrique “HEN1” Telesom.

Aktivan G2 roster nakon ovih par promjena izgleda ovako:

Kenny “kennys” Schrub
Audric “JaCkz Jug
François “AmaNEk” Delaunay
RsNemanja “nexa” Isaković
Nemanja “huNter-“ Kovač

Damien “maLeK” Marcel (trener)

G2esports
G2esports

Dok ekipa CR4ZY nije popunjena i izgleda ovako:

RsNestor “LETN1” Tanić
Rokas “EspiranTo” Milasauskas
Otto “ottoNd” Sihvo

RsLuka “emi” Vuković (trener)

CR4ZY
CR4ZY

1 KOMENTAR

Komentiraj

Molimo unesite vaš komentar!
Molimo unesite vaše ime